📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Annnnnaaa napisał/a:
Up up . Serio . Wystarczy umyć i poczekać aż wytrzeźwieje .
i tak jest obleśna.
Tragedią tego nagrania jest to, że zarówno nagrywajacemu jak i jej wydaje się że są śmieszni. Alkohol to największe kurestwo tego świata, ale jakoś żaden sadol nie pisze komentarzy jak w przypadku ludzi po narkotykach.
gdzie jest bohater, ktorego potrzebujemy? - Dziadzia kopiący w dupe takie pojebane kurwiszcze...
To że się napruła - ok.
Wydaje się jej że to jest śmieszne - wiadomo, alkohol.
Ale to, że muszą to nagrywać już jest pojebane.
A wrzucania tego do netu to nawet nie wiem jak skomentować, za stary dziad jestem ...
Wydaje się jej że to jest śmieszne - wiadomo, alkohol.
Ale to, że muszą to nagrywać już jest pojebane.
A wrzucania tego do netu to nawet nie wiem jak skomentować, za stary dziad jestem ...
Adam_WKLADAM napisał/a:
Współczesna kobieta... wspanmiały materiał na żone i życiową partnerkę
Nie pierdol. Ostatnio sam wstawiałeś filmik jak se wymarowales fiuta i dupe serkiem twarożkowym a teraz wyjezdzasz z materiałem na żonę...
Adam_WKLADAM napisał/a:
Współczesna kobieta... wspanmiały materiał na żone i życiową partnerkę
Albo kurwa jedno, albo drugie
pablohasan napisał/a:
Nie pierdol. Ostatnio sam wstawiałeś filmik jak se wymarowales fiuta i dupe serkiem twarożkowym a teraz wyjezdzasz z materiałem na żonę...
Kolego czas zacząć brać te leki które ci lekarz na głowe przepisał bo pierdolisz od rzeczy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów