📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zawsze kiedy zmieniasz baterie jest ciężko je wyciągnąć. Potrzebne do tego nam są paznokcie, których przez jakiś czas nie obcinamy, a po wymianie baterii nic już nie stoi na drodze żeby o nie zadbać i w tym pomogą nam cążki załączone w zestawie:) P.S pewnie są gratis i po jednym użyciu są do wyje*ania
no jakby baterie nie działały, to sobie chociaż paznokcie poobcinasz... tak żeby się nie nudzić
haras1991 napisał/a:
Nie wiem czemu ale kupił bym to.
właśnie dla takich ludzi to jest zrobione, którzy nie wiedzą po co kupują .
Prędzej by mi się obcinacz przydał nie bateria.
dla polaczka wystarczy slowo ''gratis' i juz sie jara jak pedobear 11sto latka
dla polaczka wystarczy slowo ''gratis' i juz sie jara jak pedobear 11sto latka
Przecież to obcinaczki do paluszków, chyba logiczne
na dole po lewej napisane jes AA 5(znaczek) czyli może miało być 5 baterii ale z taśmy obok wpadły obcinaczki?
do wyciagania baterii z urzadzeń potrzebne czasem paznokcie , wiec dali i obcinaczki zebys potem mógl sobie obciąć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów