📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zawsze kiedy zmieniasz baterie jest ciężko je wyciągnąć. Potrzebne do tego nam są paznokcie, których przez jakiś czas nie obcinamy, a po wymianie baterii nic już nie stoi na drodze żeby o nie zadbać i w tym pomogą nam cążki załączone w zestawie:) P.S pewnie są gratis i po jednym użyciu są do wyje*ania
no jakby baterie nie działały, to sobie chociaż paznokcie poobcinasz... tak żeby się nie nudzić
jest logika!! To jest wymiana baterii HARDCORE. Wszyscy wiedza jak ciężko bez paznokci wyciągnąć baterie z pilota.
Jeśli to Japonia to pewnie baterie do wibratora, a obcinaczka co by pazurami wnętrza sobie dziewczynki nie poharatały
haras1991 napisał/a:
Nie wiem czemu ale kupił bym to.
właśnie dla takich ludzi to jest zrobione, którzy nie wiedzą po co kupują .
Prędzej by mi się obcinacz przydał nie bateria.
Obcinacza można użyć jako cęgów do drutów którymi łączy się baterie w obwód.
Proste kobitka kupuje baterie do wibratora, one następnie się rozładowują więc kobitka obcina paznokcie żeby sobie paznokciem krzywdy nie zrobić w środeczku.
jakby to było w polsce i na opakowaniu byłoby napisane "4 baterie, gratis obcinak do paznokci" to założe się, że zajebista sprzedaż by tego by;a
dla polaczka wystarczy slowo ''gratis' i juz sie jara jak pedobear 11sto latka
dla polaczka wystarczy slowo ''gratis' i juz sie jara jak pedobear 11sto latka
Przecież to obcinaczki do paluszków, chyba logiczne
na dole po lewej napisane jes AA 5(znaczek) czyli może miało być 5 baterii ale z taśmy obok wpadły obcinaczki?
do wyciagania baterii z urzadzeń potrzebne czasem paznokcie , wiec dali i obcinaczki zebys potem mógl sobie obciąć
Ta obcinaczka służy do otwierania baterii
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów