18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Jak obiecałem tak dotrzymam słowa. Oto obiecane symbole namalowane na ścianach prawdopodobnie podczas II wojny światowej. Znalezione na Eaton Square(Londyn) w maju tego roku.

Mam jeszcze jeden największy, ale to wstawię później w komentarze. Materiał własny.

Iwan walczył w Afganistanie za czasów ZSSR.Podczas jednej z libacji padł trupem,bo pił metę.Znienacka jego oddział zaatakowali Afgańczycy.Gdy weszli do namiotu Iwana to byli przekonani,że nie żyje.Od tamtego czasu niedowidzi,ale jest żywy.
Zgłoś
danon1906 2013-09-04, 10:07
@UltorMatrix
W takim razie namaluje sobie na scianie w pokoju, potem zrobie zdjecie, wrzuce na sadola, dostane od chuja piw i bede zajebistym patriotą?!
Zgłoś
Browaryt 2013-09-04, 10:09
mom and death haha piwko za wszczęcie bólu dupy u niektórych

możesz wszystko
Zgłoś
dawsin 2013-09-04, 10:28 1
polaków... brak słów.
Zgłoś
jaguar714 2013-09-04, 11:03
Czego to człowiek nie namaluje w londynie dla piw na sadolu...

chuj w dupe tuskowi
Zgłoś
2................d 2013-09-04, 11:57 2
ludzie zaczynają malować PW po całym Wrocławiu. Jak przechodzę przez centrum to widzę co najmniej 4 znaki. Jak dla mnie to jest częściowo brak szacunku dla ludzi, którzy oddawali życie za malowanie tych znaków podczas wojny ale i tak dobrze, że coś się dzieje
Zgłoś
pawelozory 2013-09-04, 12:19
Nie sądzę, by to było napisane podczas II WŚ, ponieważ na ostatnim zdjęciu mamy koślawą pacywkę (chociaż bardziej przypomina to logo Mercedesa), a symbol ten stał się popularny chyba w latach 60 czy kiedyś tam. W każdym razie na pewno po wojnie.
Zgłoś
I................o 2013-09-04, 13:45 1
danon1906 napisał/a:

@UltorMatrix
W takim razie namaluje sobie na scianie w pokoju, potem zrobie zdjecie, wrzuce na sadola, dostane od chuja piw i bede zajebistym patriotą?!

Tak. Tak będziesz.
Zgłoś
rew123321 2013-09-04, 19:06
2mad napisał/a:

ludzie zaczynają malować PW po całym Wrocławiu. Jak przechodzę przez centrum to widzę co najmniej 4 znaki. Jak dla mnie to jest częściowo brak szacunku dla ludzi, którzy oddawali życie za malowanie tych znaków podczas wojny ale i tak dobrze, że coś się dzieje

hurr durr namaluje kotwice pokarzę jakie jestę patryjotę, dobra namalowane, teraz mogę dalej robić w chuja rodaków, chwała bochaterą!
Zgłoś
man_of_steel 2013-09-04, 21:18
No i to jedno zdjęcie. Wszystko zostało pomalowane bezpośrednio farbą, a to, że odpadła dowodzi jej starości. Ślady te były przede wszystkim w piwnicy + to, na 1 piętrze. My tam robiliśmy demolkę

Iwan walczył w Afganistanie za czasów ZSSR.Podczas jednej z libacji padł trupem,bo pił metę.Znienacka jego oddział zaatakowali Afgańczycy.Gdy weszli do namiotu Iwana to byli przekonani,że nie żyje.Od tamtego czasu niedowidzi,ale jest żywy.
Zgłoś
Zyragon 2013-09-05, 2:10 1
Jadąc do szkoły we Wrocławiu mijam mase takich znaków na ścianach. Na Wyszyńskiego/Sienkiewicza najwięcej widziałem.

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów