Wibratory chrześcijańskie znalezione pod pałacem prezydenckim, prawdopodobnie pamiątkę pozostawili po sobie obrońcy krzyża.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kasztan_85 napisał/a:
Radzę jechać do Smoleńska szukać generatorów sztucznej mgły
ok, cos jeszcze?
Każdy z nas zna chrześcijankę, która chciała by mieć w sobie taki gadżet. Może orgazm ładnie by wyglądał chociaż?
jastko - Widzę że znalazłeś już generator to teraz pora żebyś się z tym materiałem wideo udał się do swojego mentora Pana Macierewicza i jego szanownej komisji.
Kasztan, czy Ty znasz może pojęcie "ironia"?
Jak zwykle burde zaczynają sfrustrowani fani Tuska szukający aprobaty w necie. Żenujący sposób na dowartosciowywanie się, żenujący i smutny. Piszą chujowe prowokacje i czekają na odpowiedź aby móc komus pocisnąć.
Total losers looking fora attention .
Total losers looking fora attention .
panowie rzeczywistosc to nie tylko polityka.
jatsko napisał/a:
ok, cos jeszcze?
to jest jakiś fotomontaż to co tu pokazujesz. Tak na prawdę tak to wyglądało.
a tak na serio co do katastrofy smolenskiej to wystarczy wpisac sobie na wikipedii "katastrofa smolenska" i przeczytac ten artykul. polowa tekstu to kretactwa rosjan, m.in. przekazanie nagran z kokpitu z wycietymi 16 sekundami, niszczenie wraku, ukrywanie swiadkow z wiezy lotniska i wiele innych matactw w sledztwie. najbardziej smieszna byla sytuacja gdy ewa kopacz ze lzami wzruszenia opowiadala z trybuny sejmowej o tym jak "polscy i rosyjscy patomorfolodzy ramie w ramie dokonywali sekcji ofiary za ofiara", a po kilku dniach prokuratura polska oswiadczyla, ze polacy byli tylko przy sekcji prezydenta. nie jestem zwolennikeim teorii spiskowych, ale chyba obu stronom powinno zalezec na rzetelnym wyjasnieniu sprawy by uciac wszelkie spekulacje. poza tym rosjanie przejeli juz dzis 25% koncesji na wydobycie naszego gazu lupkowego, co umozliwi im skuteczne zmniejszenie jego wydobycia. nasza gospodarka leci na leb na szyje, a polscy pacjenci po cudownej reformie beda doplacac najwiecej do lekow wsrod panstw ocde, nawet w meksyku panstwo doklada wiecej, a kazdy inteligentny i wyksztalcony czlowiek ktorego znam, chcacy w swym zyciu byc kims wiecej niz robol, ktoremu moze uda sie splacic hipoteke mieszkania stwierdza, ze jeszcze troche i trzeba bedzie stad spierdalac. no ale wszystko to jest wina kryzysu i opozycji...
Wiem że do walentynek jeszcze kawałak, a dzień matki własnie był, ale może akurat znajdzie się jakaś okazja... (Jezus swieci w ciemnościach )
tutaj strona dla zainteresowaych divine-interventions.com/
p.s a gdzie mahomet?
tutaj strona dla zainteresowaych divine-interventions.com/
p.s a gdzie mahomet?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów