📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
jbone napisał/a:
dyson i boston dynamics zrobia z terminatora realia.maszyny nas rozpierdolą-to znaczy was młodych bo ja już 3/4 życia mam za sobą.
Przynajmniej nasze życie nie będzie nudne tak jak wasze.
po co to robic jak i tak maja zrobic to za ciebie ?
@Statystyczny_Użytkownik "Co na to Jezus i inne bóstwa ? "
Jest takie opowiadanie SF (niestety, nie pamiętam tytułu) o wojnie pomiędzy robotami i chyba armią szatana. Ludzie siedzą schowani w bunkrach i na ekranach oglądają przebieg wojny. Bitwę wygrały roboty. Ludzie się cieszą, a w tym czasie na pobojowisku zjawia się Bóg i zabiera zwycięzców do nieba. Ludzie widząc co się dzieje wychodzą ze schronów i biegną na pole bitwy, ale się spóźniają - Bóg z robotami już odlecieli do nieba.
Jest takie opowiadanie SF (niestety, nie pamiętam tytułu) o wojnie pomiędzy robotami i chyba armią szatana. Ludzie siedzą schowani w bunkrach i na ekranach oglądają przebieg wojny. Bitwę wygrały roboty. Ludzie się cieszą, a w tym czasie na pobojowisku zjawia się Bóg i zabiera zwycięzców do nieba. Ludzie widząc co się dzieje wychodzą ze schronów i biegną na pole bitwy, ale się spóźniają - Bóg z robotami już odlecieli do nieba.
Zemszczą się.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów