Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Już nie płacz, rozwala mnie ta hipokryzja gdy tacy jak ty nie maja problemu z oglądaniem zabójstw ale z oglądaniem krzywdzonych zwierząt już problem mają.
No w sumie to masz rację.
mam nadzieje ze karma wróci to tej grubej kurwy
Przecież ten kundel był wyjątkowo chudy.
Z całą przyjemnością z Twojego ryja bym jedenastki wykonywał
chłop wpadł pod wagon metra - "coś pięknego"
szczur wyłapał gumowca na dupe - "co za kurwa go kopie"
człowieku coś z tobą zdecydowanie nieteges!
Już nie płacz, rozwala mnie ta hipokryzja gdy tacy jak ty nie maja problemu z oglądaniem zabójstw ale z oglądaniem krzywdzonych zwierząt już problem mają.
Widać niektórzy mają więcej empatii do nieświadomego zwierzaka, niż do świadomego idioty. Jak się zastanowić, to w sumie mam podobnie.
Bardzo dobrze tak trzeba robić z psami
Gdyby nie ten pies na klatce to bym twoim starym został...
Bardzo dobrze tak trzeba robić z psami
Z całego serduszka Ci życzę, żeby porządny pies Cię zaatakował kiedyś i tętnice przegryzł, jednego pierdolonego ścierwa byłoby mniej ❤️
Wszystkie psy powinny zostać usunięte z ludzkiego społeczeństwa i zutylizowane z wyjątkiem psów strażniczych, węszących materiały wybuchowe i przewodników dla ociemniałych. Te nieliczne wyjątki można by mieć ale potrzebna by była na nie licencja.
Ja mam podobne odczucia z kąfiażmi, wszystkie do utylizacji, z psa jest jakiś pożytek, z kafiarza nawet kompostu nie będzie
Wszystkie psy powinny zostać usunięte z ludzkiego społeczeństwa i zutylizowane z wyjątkiem psów strażniczych, węszących materiały wybuchowe i przewodników dla ociemniałych. Te nieliczne wyjątki można by mieć ale potrzebna by była na nie licencja.
Może sam siebie usuń ze społeczeństwa, co?
Z całą przyjemnością z Twojego ryja bym jedenastki wykonywał
Pizda Tobie by tak pasowało zrobić A nie pieskowi
Pochwal się co Ty robisz w życiu to my zdecydujemy czy jesteś jednostką wartą trzymania przy życiu czy Cie zutylizować, ale nie musisz takie frustraty zazwyczaj nic w życiu nie osiągnęły, gówno praca gówno praca jak jutro zginiesz to pojutrze będzie nowy na twoje miejsce którego trzeba będzie szkolić krócej niż niejednego psa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów