18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gazownik 2021-04-03, 10:40 1
I właśnie tu została przekroczona linia, która oddziela nas od NICH
Zgłoś
s................d 2021-04-03, 12:06
To w Nigerii pewnie .
Zgłoś
banerr 2021-04-03, 12:43 1
Czarnuch za darmo nie dostał. Gdyby była odwrotna sytuacja to dindu poskakał by jeszcze po głowie. Zatem skończcie pierdolić o hononorze, czarnej mentalności itd. Czarny dostaje wypierdol za czyny popełnione lub prewencyjnie za to co zrobi w przyszłości.
Wcale mi go nie żal.
Zgłoś
heartagram 2021-04-03, 12:53 1
KrystekKrystek napisał/a:

Ten jebany białas taki sam jak czarni.

A pierdolisz Pan... Aż się serce raduje jak leje tą gównoskórą kurwe.
Zgłoś
Rozjebie 2021-04-03, 13:51
Wystarczy być silniejszym od czarnucha i można go do woli nazywać nigger.
Niech biała rasa rusza na siłownie
Zgłoś
notak 2021-04-03, 15:57
wiem , że murzyni często odpierdalają takie akcje wobec ludzi,
dlatego mam mieszane odczucia,
może lepiej powinien ten białas zagadać o filozofii, o egzystencji
sensie bytu,
a nie zaraz zwykły czarny wpierdol, jak na ruskiej ulicy
Zgłoś
plastic 2021-04-03, 16:59
biala pizda. patrzac na to czuje dokladnie to samo, co widząc czarne bydlo atakujące z partyzanta. lac najebanego typa z zaskoczenia. mala faja i jaja jak orzeszki, ot co
Zgłoś
KrystekKrystek 2021-04-03, 22:26 1
Trzeba być cwelem, mieć matkę kurwe i ojca rudego konfidenta, żeby kpić i wyszydzać czarne małpy za takie akcje i jednocześnie pochwalać takie zachowanie tego chujka białego. Ale chuj, dla paru cymbałów z iq minus 13 to ja stoje po stronie asfalta. A chuj wam w te lewackie ryje pedały! Powiedz matce jeden z drugim 'dziękuję kurwo, że mnie cwela urodziłaś' i zgłoś na policje, że sąsiad wczoraj peta wyrzucił na chodnik i masz to nagrane w pionie na telefonie jako dowód!
Zgłoś
GerardBacher 2021-04-03, 22:38
Ten wyżej się zesrał jak jebana ciota, zluzuj gumkę przed pisaniem komentarza, bo aż żal to czytać
Zgłoś
KrystekKrystek 2021-04-03, 22:50 1
GerardBacher napisał/a:

Ten wyżej się zesrał jak jebana ciota, zluzuj gumkę przed pisaniem komentarza, bo aż żal to czytać

To teraz kiciuś podeślij swoją maskę, bym miał się czym podetrzeć, bo dupa mnie swędzi. Odeślę Ci ją czym prędzej, byś mógł ją od razu po świętach założyć spowrotem na swój ładny ryjek <3
Zgłoś
notak 2021-04-03, 23:38 1
GerardBacher napisał/a:

następnym razem ty jednak przemyśl to co napiszesz,
bo pronto tylko czeka na takich jak ty
Zgłoś
KrystekKrystek 2021-04-04, 0:09 1
notak napisał/a:

następnym razem ty jednak przemyśl to co napiszesz,
bo pronto tylko czeka na takich jak ty

Szkoda kolego, że jak mniemam jesteśmy w mniejszości. To jest rzeczywistość starszych zepsutych PRLem jak i nowe pokolenie julek i oskarków nasączona tvn'em i gaz wybem, które to nie dość, że nie potrafią samodzielnie myśleć to ta Nasza ylyta poprzez to Nasze szkolnictwo oduczyła ich czytać ze zrozumieniem. Wystarczyło by im zrozumieć pierwszy komentarz, ale nie...
Szkoda, bo Polska i Jej największa dobro czyli My umiera na Naszych oczach. I w sumie chuja możemy zmienić. Brak zasad, honoru, dumy... Te szczekaczki to są takie gangstery typu masa. Takie jamniczki z mordą dobermana, ale tylko w sieci.
Nadzieja na lepsze jutro u mnie wygasa, choć moi znajomi dają mi jeszcze ją to patrząc na Nasz kraj coraz częściej mam dość.
Ehhhh. Smacznego jajeczka kolego w gronie rodzinnym i zdrowia dla całej rodziny
Zgłoś
Themiki 2021-04-04, 15:58
Ale piekny materiał haha poprawil moj dzien
Zgłoś
B.T.K 2021-04-04, 19:33
Kto pamięta jeszcze honorowe solówki ?
Zgłoś
paliokolejo 2021-04-05, 19:47
KrystekKrystek napisał/a:

Widać, że nie wiesz co to honor. Nie napierdala się z tzw. 'partyzanta', nie idzie się ze sprzętem na czyjeś gołe pięści, nie napierdala się w paru na jednego i nie bije się nietrzeźwego. A jak pały lubisz opierdalać i masz takie chore fetysze to zostaw takie info dla siebie. Czasem lepiej się nie odzywać niż pokłapać tępym dziobem i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Ziomek, nakurwiając dindusa nie możesz używać zasad dla białych ludzi. Jakby maltretował mi zwierzaka to bym go rozjeb*ł na kawałki.

Jakby maltretował mi zwierzaka to bym go rozjeb*ł na kawałki. (nie tu mi się to wkleiło gdzie trzeba, reszta się zgadza).
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem