18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prescot 2013-02-24, 0:34
Dobra dobra, dawać 65 miliardów
Zgłoś
twardydb 2013-02-24, 0:36 1
Ojciec mowil "Pierdol zydow, murzynow, niemcow i tep to cale gowno" i weszlo mi to w nawyk
Zgłoś
KuroNoTenshi92 2013-02-24, 0:44 2
Pieprzy dziadek głupoty.
1. Żydzi wypaczają obraz wszystkich jak leci zwłaszcza arabów.
Polska nie jest jakimś wyjątkiem lub samotnym męczennikiem.
BTW
Jakby nie było ostatnio strasznie rozprzestrzenia się nurt przeciw islamizacji europy.
Gdy jeden kraj ma dwóch wrogów to stara się skłócić ich między sobą.
Od wzajemnej nie tolerancji trzeba zacząć
Kto korzysta na wojnie europejczycy vs arabowie? Pytanko retoryczne
Generalnie jest to tylko moja teoria. Niestety strasznie dużo w niej logiki.

2. Niemcy lokują kapitał w Polsce, więc oczernianie Polski przynosi im straty.
Czysta ekonomia zagina dziadka
Zgłoś
Nathaniel_Demerest 2013-02-24, 0:46 4
benben napisał/a:

B. Wolniewicz nie jest księdzem, tylko filozofem. Występuje w Trwam i RM, bo sam widzisz, że z takimi poglądami nikt inny tego nie wyemituje. Co więcej, on jest ateistą.

Wobec tych prostych faktów lewaki już nie wiedzą co myśleć, bo nic się nie zgadza z tym, co wyborcza podała do wierzenia, więc po prostu srają na lewo i prawo.

Posłuchaj innych jego wypowiedzi, sporo się można nauczyć. Jesteś na dobrej drodze, żeby odzyskać władzę nad własnym rozumem, skoro słuchasz do końca i analizujesz samodzielnie niezależnie od sympatii.

A teraz najlepsze: Wolniewicz jest zadeklarowanym ateistą.

No lewaczky, gdzie teraz wasze "katol", "Rydzyk" i inne wypluciny?
Zgłoś
Momonti 2013-02-24, 1:07 1
Ten facet ma dar do opowiadania!
A do tego mówi prawdziwie. Od zawsze wiedziałem, że moja ksenofobia jest naturalna i właściwa, ten człowiek uświadomił mi dlaczego tak jest. Uświadomił również dlaczego pewnym ludziom zależy na negatywnym nacechowaniu ksenofobii. A przykładem efektów braku takiego poczucia wspólnoty i ksenofobii może być... Francja. Borykająca się z przyjezdnymi "obywatelami".
Zgłoś
slannesh 2013-02-24, 1:14
a tak na "trwam" narzekacie:p
Zgłoś
T................d 2013-02-24, 1:33
Tacy podstarzali profesorowie zawsze wzbudzali we mnie zaufanie i szacunek. Piwo leci za na pardę porządny materiał!

Żeby mój komentarz nie był nader cukierkowy, to powiem: jebać telewizję TRWAM!
Zgłoś
Persil1 2013-02-24, 1:38 2
Ależ on faszystosko gada! Widać, że Trwam wyprało wam mózgi, obejrzyjcie lepiej TVN! Zapomnieliście już, że Kaczyński jest niski, stare baby są śmieszne, a Tusk jest przystojny i na zachodzie go lubieją?
Zgłoś
Parzo 2013-02-24, 1:53
a wiekszosc idiotointelektualistow jest za jebanym Usraelem...
Zgłoś
Duduss 2013-02-24, 1:57 1
Współczuje Wam (tutaj nie wiem jak można nazwać Wasze zacne grono, może narodowcy?), współczuje tego, że żyjecie ze świadomością jak bardzo Polski nienawidzą, jaka Polska jest poniżana itd. Nie wiem czy chciałbym żyć w takim świecie. Od zawsze uważam, że pierdolenie o przeszłości o oglądanie się za siebie zamiast patrzenie naprzód nigdzie nas nie zaprowadzi. Jesteście świetnym przykładem na to jak zakompleksionym jesteśmy narodem i zamiast wziąć się do roboty lasujecie sobie mózg tym gównem. Sam uważam się za patriotę i brzydzę się czerwonymi ale i tak nazwalibyście mnie lewakiem ponieważ jestem za PO i oglądam TVN. Określenie "lewak" jest już dla Was określeniem na kogoś o poglądach jakichkolwiek innych od Waszych, nieważne nawet czy lewicowych.

"Sądy sądami ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie"

Pozdrawiam
Zgłoś
Parzo 2013-02-24, 2:03
ogolnie masz wiecej tego typu wykladow? Bardzo zascnie i madrze mowi, moze by uswiadomil ludzia w jakim gownie się znajdują, historia trwa, bledy historii nadal nas dotycza. dla takich jak Duduss proponuje film Atlas chmur, moze zrozumiesz przeslanie podprogowe ktore w nim wystepuje. Jak nei to zapraszam do ksiazki historii o rzadzie na uchodzctiwe. Tak nawiasem mowiac jaki rzad spierdalal z kraju podczas wojny, francuski? Nie... nawet Hitler wolal sie zabic niz uciec anizeli nasi polscy-zydowscy politycy pozdro.
Zgłoś
kpiciel 2013-02-24, 4:46 3
Duduss napisał/a:

Współczuje Wam (tutaj nie wiem jak można nazwać Wasze zacne grono, może narodowcy?), współczuje tego, że żyjecie ze świadomością jak bardzo Polski nienawidzą, jaka Polska jest poniżana itd. Nie wiem czy chciałbym żyć w takim świecie. Od zawsze uważam, że pierdolenie o przeszłości o oglądanie się za siebie zamiast patrzenie naprzód nigdzie nas nie zaprowadzi. Jesteście świetnym przykładem na to jak zakompleksionym jesteśmy narodem i zamiast wziąć się do roboty lasujecie sobie mózg tym gównem. Sam uważam się za patriotę i brzydzę się czerwonymi ale i tak nazwalibyście mnie lewakiem ponieważ jestem za PO i oglądam TVN. Określenie "lewak" jest już dla Was określeniem na kogoś o poglądach jakichkolwiek innych od Waszych, nieważne nawet czy lewicowych.

"Sądy sądami ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie"

Pozdrawiam

Spokojnie kolego. Ja tez kiedyś oglądałem newsy TV (w tym TVN) Czytałem nawet "politykę", bo myślałem, że stamtąd się czegoś dowiem. Z czasem zobaczysz, że tam pewne rzeczy same do siebie nie pasują. Mówiąc krótko: Informacje szczątkowe, wyrwane z kontekstu, poszczególne artykuły zaprzeczające sobie na wzajem (czasem nawet tego samego autora).

Pozdrawiam.
Zgłoś
Kuj0n 2013-02-24, 4:59
daniok91,
nie tylko Ty masz takich rówieśników, i odnoszę też wrażenie że oleją ten temat jak i wypowiedź tego profesora po 10 sekundach bo jest za trudna i lepiej pooglądać sobie jakieś faile...
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-02-24, 9:43
Realizatorzy programu popełnili błąd wskazując, że prof. Wolniewicz jest księdzem, ale to już wytłumaczono. Tak jest ateistą, ale ateistą nie z nienawiści do wiary co odróżnia go od wojujących ateistów lewackich od palikota czy SLD czy też innych lewackich odchyleń.
Zgłoś
NaughtyBear 2013-02-24, 12:03 1
Dziewczyna w 6:27 lewy gorny rog, "co on kurwa ode mnie chce, czy on mowi do mnie ?"

Znalazlem jedna z ciekawszych wypowiedzi dosc podobnej tematycznie. Wiadomo kto za wszystkim stoi...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem