18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Znowu o Star Wars
J................o • 2012-11-04, 14:43
Ja wiem, gimbusiarska wrzuta ode mnie. Ale Disney to nie tylko Myszka Miki, hana montana czy mała syrenka o czym chyba mało kto wie.

Przede wszystkim chciałem pokazać jak bardzo ludzie z zerową wiedzą w temacie potrafią na coś najeżdżać w swojej ignorancji.
Hejt na moje wylewanie żali (włącznie z wypierdalaniem z tym na kwejka) czas zacząć.

Źródło - Wikipedia
Zgłoś
Echis 2012-11-04, 19:43 1
Szczerze, to bym kurwa wolał, żeby Disnay został, przy Myszce Miki, niż brał się za coś poważnego. Bo te wszystkie produkcje i tak nie zaskakują i są szablonowe, jak z resztą większość filmów w tych czasach i to nie tylko z ameryki. Jest parę teorii ''spiskowych'' co do Disnaya, ale chuj w to.

"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spyta
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Zgłoś
Magnic 2012-11-04, 19:43
Nigdy nie lubiłem SW, zawsze wolałem PoC. Avengers ani Tron mi się nie podobały.
Teraz aby film mi się podobał musi to być horror paranormalny lub komedia gore z zombiakami.
Zgłoś
R................e 2012-11-04, 19:45
Nie lubię gwiezdnych wojen więc wyjebane mam.
Zgłoś
Mr Dan 2012-11-04, 19:50 1
Disney zrobił 3 dobre części Piratów z Karaibów, ale 4 już zjebał. Avengers jak oglądałem, to się zastanawiałem, czy poza akcją jest tam fabuła, a Tronu nie oglądałem ^^

Trolowanie, to sztóka.
Zgłoś
plint4 2012-11-04, 19:53 2
Autorze tematu. Wiem, że skopiowane z kwejka czy innego tego typu szlamu. Jednak ja nie o tym. Chciałem tylko nadmienić, że produkcje filmowe Disneya są aż ŚREDNIE, bo:
Tron był średni,
Avengers to porażka,
Piraci byli ciekawi tylko w pierwszej części.
Zgłoś
turekk 2012-11-04, 20:20 2
dobra dobra ostatnia część piratów byłą pierwszą produkowaną przez disneja, i była po prostu hujowa
dziękuje dobranoc
Zgłoś
pisage 2012-11-04, 20:21
O przyszłość Gwiezdnych Wojen się nie obawiam, bo tutaj nie ma co wymyślać. Powstała już ponad setka książek z tej serii i wystarczy wybrać odpowiednio dobrą. Chociaż mogą też wybrać np. 'Dzieci Jedi". I tak połowa osób nie będzie wiedziała o co chodzi.
Jeśli od strony technicznej filmy będą tak dobre jak animacje Disney Pixar to będzie ok.

Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
Zgłoś
Mavi 2012-11-04, 20:28
Dodam jeszcze, ze jakies tam prawa do Indiany Jones'a tez ma Disney (nie wiem czy krecili jakas czesc, ale w disneylandzie kilka atrakcji jest ta nazwa sygnowanych).

--
pzdr:
Mavi
Zgłoś
Azurkhall 2012-11-04, 20:39
Nie popadajmy ze skrajności w skrajność: Ostatni Tron był kiepski (ratowała go tylko GENIALNA muzyka), podobnie ostatni Piraci z Karaibów. Jest też dosyć dużo kiepskich filmów na licencjach Marvela, który też został wykupiony przez Disney (np. ostatni Spiderman).

No ale z drugiej strony faktycznie Avengers i pierwsze 3 części Piratów z Karaibów były całkiem udane.
Inna sprawa że Disney podkreśla że chciałoby zapoznać młodszego odbiorcę z uniwersum Star Wars, a co za tym idzie nowe SW będą miały pewnie jakąś niską kategorie wiekową, w której powstanie pewnie jakieś familijne gówno...

Smutne.
Zgłoś
Darson666 2012-11-04, 20:46
jaczuro napisał/a:

Postać, nad którą trzepie konia pół świata

Które pół świata? Kobiety? Geje?

Naziolek napisał/a:

Darson emituje najwięcej promieniowania.

Zgłoś
bloodwar 2012-11-04, 21:03
Piraci to akurat fatalny przykład na to, że jednak można zrobić film o piratach bez krwi, przekleństw i gwałtów tak żeby zmieścil się w PG-13. To trochę tak, jakby robić film o kawalerii bez udziału ani jednego konia...

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
ZenonZ 2012-11-04, 23:28
Piraci z Karaibów to akurat są chujowi.
Zgłoś
lie 2012-11-05, 0:09
Czyli, że avengers i tron są zajebiste?
Zgłoś
p................7 2012-11-05, 6:15
Avengersi ujdą ale bez rewelki, pierwsi Piraci - spoko. Cała reszta - kibel.
Zgłoś
pi73rmaster 2012-11-05, 14:03
piraci to gówno, tron i avengersi też czymś świetnym nie są
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów