18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Znudzeni życiem
~Angel • 2016-08-16, 13:17
Mała kompilacja przedstawiająca ostatnie sekundy życia - głównie samobójców.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
htr83 2016-08-16, 17:15 1
trudno powiedzieć czy niemowlak rozjechany przez pociąg był znudzony życiem, albo człowiek wyskakujący z płonącego budynku
Zgłoś
Promek 2016-08-16, 17:18 1
Piwo ze zaden sie nie rozmyslil
Zgłoś
Raziel87 2016-08-16, 17:35 1

Mała kompilacja a cieszy
Zgłoś
dadzbog2 2016-08-16, 18:55 3
Wiecie co to za nuta ?
Zgłoś
beeveer 2016-08-16, 19:50
@nowynick - takie samo jak wrzucenie tego na serwer sadistica. reklamy na polsacie to przy tym pikuś.
Zgłoś
BrianGriffin 2016-08-16, 19:50 3
Ja dawno postanowiłem, że jeżeli będę musiał to zrobić (z jakiegokolwiek względu), to postaram się zabrać ze sobą jak najwięcej polityków. Zrobić coś dobrego dla Ziemi. Wszystkim polecam to samo.
Zgłoś
M................e 2016-08-16, 20:10
Angel kurwiu konwertuj te pierdolone filmiki jakość z dupy 32MB prawie dwie minuty materiału wszystko jeden chuj nagrywane pionowo żeby ci kurwa więcej nie stanął.
Zgłoś
Kacu63 2016-08-16, 21:43
Gość z 0:30 to twarda sztuka. Próbuje ponownie w 1:31
Zgłoś
micran 2016-08-16, 23:02
@nowynick złośliwość rzeczy martwych
Zgłoś
bochacz 2016-08-16, 23:13 8
Zgłoś
bartosz69 2016-08-16, 23:23
Co to za piosenka w tle filmu ? Rodowicz chyba nie... ?!
Zgłoś
Don_Luca 2016-08-16, 23:24
Kiedyś myślałem nad najlepszym sposobem na samobójstwo i doszedłem do wniosku, że najlepiej połączyć skok z wysokości i powieszenie.
Wziąć linę, tak 3 metry dla pewności, zrobić pętle, zarzucić na szyje, przywiązać odpowiednio wysoko i skoczyć. Szybko i pewnie.
Śmierć na skutek przerwania rdzenia kręgowego właściwie natychmiastowa. Lepsze niż wieszanie na np pasku od spodni, bo to może oznaczać te chwilę świadomego duszenia się. Lepsze niż skok, bo po nim można skończyć np na wózku, jeśli się źle dobierze wysokość i ma pecha.
Dziwie się, że nikt tego sposobu nie stosuje. A może po prostu o takich nie słyszałem.
Zgłoś
strike 2016-08-17, 0:21
1:20 to nie samobójstwo tylko dzieciak sie wpierdolił i raczkować sie zachciało.
Zgłoś
Monek-Pokemonek 2016-08-17, 1:05
Omg... To dziecko pod pociągiem... Idę przytulić mojego gówniaka
Zgłoś
X................3 2016-08-17, 1:36
nowynick napisał/a:

Nawet można zrozumieć że ktoś miał dosyć, kogoś przerosło czy został zmuszony do wysłuchania najnowszej płyty Justina Biebera, ale rzucanie się po pociągi i tamowanie ruchu własnym truchłem na kilka ładnych godzin to trochę skurwysyństwo...

A co ich obchodzi czy zatamują ruch i tak zaraz będą martwi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem