Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Delikatnie zwilż go dowolnym kwasem utleniającym: solny, ...
Mówisz, że otrzymałeś promocję do następnej klasy.
1. Kup w sklepie nowy nóż ze stali węglowej.
2. Delikatnie zwilż go dowolnym kwasem utleniającym: solny, siarkowym byle nie fosforowym.
a. powierzchnia metalu pokrywa się cieniutką warstwą rudej rdzy, bez głębokich wżerów.
3. Bez wysiłku przywracasz go do stany poprzedniego - zmywasz rdzę i usuwasz zmatowienie.
4. Śmiej się z naiwnych i ciesz z ilości wyświetlań.
Ps. Zdarzało mi się naostrzyć nóż z "Gerlacha" tak, że mogłem ciąć włos... wzdłuż.
PS Pierdolnij koty w tle a z głupiego filmu o ostrzeniu noży uzyskasz jutiubholyłód.
2. Delikatnie zwilż go dowolnym kwasem utleniającym: solny, siarkowym byle nie fosforowym.
a. powierzchnia metalu pokrywa się cieniutką warstwą rudej rdzy, bez głębokich wżerów.
3. Bez wysiłku przywracasz go do stany poprzedniego - zmywasz rdzę i usuwasz zmatowienie.
Ps. Zdarzało mi się naostrzyć nóż z "Gerlacha" tak, że mogłem ciąć włos... wzdłuż.
też mi się wydawało to podejrzane, że niby stary zardzewiały nóż, a rączka jak nówka sztuka
Noży kuchennych (w tym przypadku tasak) nie robi się z węglówki, gdyż łatwo korodują (jak sam wspomniałeś, z tym że wystarczy zwykły pomidorek, albo po prostu wilgoć) oraz, co najważniejsze nadają nieprzyjemnego posmaku surowym warzywom czy owocom. Co nie zmienia faktu, że filmik przejaskrawiony, czyli jak to mówią 'fejk jak chuj'
Noży kuchennych (w tym przypadku tasak) nie robi się z węglówki, gdyż łatwo korodują (jak sam wspomniałeś, z tym że wystarczy zwykły pomidorek, albo po prostu wilgoć) oraz, co najważniejsze nadają nieprzyjemnego posmaku surowym warzywom czy owocom. Co nie zmienia faktu, że filmik przejaskrawiony, czyli jak to mówią 'fejk jak chuj'
Właśnie że się robi. Są dużo lepsze od stali nierdzewnej . Widocznie mało wiesz o nozach. Poczytaj trochę . Zobacz orchard Steel noże
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów