Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
OxY 2017-06-24, 15:19 4
Każdy kto dotyka noża częściej niż kilkanaście razy dziennie czuje go pod palcami i nie ma większego zmartwienia o zacięcie także tego No chyba, że najebany pracuje albo śpieszy się niepotrzebnie. Aby warzywa krojone tak cienko były bardziej plastyczne należy je posypać solą, wtedy miękną. Aby przywrócić je do poprzedniego stanu kruchości należy je obmyć z soli Zabawa jest przednia i efekty nawet dla początkującego potrafią być powalające Daję browara bo lubię żreć
Zgłoś
Avangardus 2017-06-24, 15:37 1
Tam to czyszczenie tego noża to tam chuj jeszcze bym ogarną mimo ze jestem lewy w tych sprawach ale kurwa jak on to ostrzy to za chuj nie kumam
Zgłoś
L................a 2017-06-24, 16:21 2
Cytat:

Delikatnie zwilż go dowolnym kwasem utleniającym: solny, ...

Mówisz, że otrzymałeś promocję do następnej klasy.
Zgłoś
Sosen9 2017-06-24, 16:55 1
Jod123 napisał/a:

1. Kup w sklepie nowy nóż ze stali węglowej.
2. Delikatnie zwilż go dowolnym kwasem utleniającym: solny, siarkowym byle nie fosforowym.
a. powierzchnia metalu pokrywa się cieniutką warstwą rudej rdzy, bez głębokich wżerów.
3. Bez wysiłku przywracasz go do stany poprzedniego - zmywasz rdzę i usuwasz zmatowienie.
4. Śmiej się z naiwnych i ciesz z ilości wyświetlań.

Ps. Zdarzało mi się naostrzyć nóż z "Gerlacha" tak, że mogłem ciąć włos... wzdłuż.

PS Pierdolnij koty w tle a z głupiego filmu o ostrzeniu noży uzyskasz jutiubholyłód.
Zgłoś
Zbyszard 2017-06-24, 17:30 1
Jod123 napisał/a:

2. Delikatnie zwilż go dowolnym kwasem utleniającym: solny, siarkowym byle nie fosforowym.
a. powierzchnia metalu pokrywa się cieniutką warstwą rudej rdzy, bez głębokich wżerów.
3. Bez wysiłku przywracasz go do stany poprzedniego - zmywasz rdzę i usuwasz zmatowienie.

Ps. Zdarzało mi się naostrzyć nóż z "Gerlacha" tak, że mogłem ciąć włos... wzdłuż.

też mi się wydawało to podejrzane, że niby stary zardzewiały nóż, a rączka jak nówka sztuka
Zgłoś
xtz171 2017-06-24, 22:30 1
Jod123 napisał/a:

Noży kuchennych (w tym przypadku tasak) nie robi się z węglówki, gdyż łatwo korodują (jak sam wspomniałeś, z tym że wystarczy zwykły pomidorek, albo po prostu wilgoć) oraz, co najważniejsze nadają nieprzyjemnego posmaku surowym warzywom czy owocom. Co nie zmienia faktu, że filmik przejaskrawiony, czyli jak to mówią 'fejk jak chuj'
Zgłoś
szalom83 2017-06-25, 20:20
xtz171 napisał/a:

Noży kuchennych (w tym przypadku tasak) nie robi się z węglówki, gdyż łatwo korodują (jak sam wspomniałeś, z tym że wystarczy zwykły pomidorek, albo po prostu wilgoć) oraz, co najważniejsze nadają nieprzyjemnego posmaku surowym warzywom czy owocom. Co nie zmienia faktu, że filmik przejaskrawiony, czyli jak to mówią 'fejk jak chuj'

Właśnie że się robi. Są dużo lepsze od stali nierdzewnej . Widocznie mało wiesz o nozach. Poczytaj trochę . Zobacz orchard Steel noże
Zgłoś
xtz171 2017-06-26, 0:06
@up może jakieś bardziej konkretne info ? tzn. firma, modele itp. ("orchard Steel noże" to chyba zbyt za ogólnie), nie chodzi mi też o jakieś piwniczne samoróbki broń boże. Na nożach co prawda nie znam się nie wiadomo jak, ale za to całkiem nieźle znam się na gotowaniu i trochę noży kuchennych uzbierałem już do tej pory i muszę przyznać, że jedyne z czym się spotkałem to wzmianki, o tym, że dawniej robiło się noże kuchenne z węglówek itd. No ale skoro twierdzisz, że są dużo lepsze, to widocznie musisz mieć całkiem niezłą wiedzę na ten temat, a z chęcią bym zakupił coś takiego.
Zgłoś
HoreShet 2017-06-26, 16:12
Awangardus "Ogarną" Co to znaczy?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem