Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te dwa komentarze dają obraz jak ludzie myślą, od skrajności w skrajność, serioo nie można połączyć wygody i postępu z szacunkiem do życia i własnych pasji ? Jest tyle możliwości by żyć i się cieszyć a ludzie widzą tylko albo białe albo czarne. To wybór każdego z osobna jak spędzi czas jaki mu został dany.
Może, ale jeśli masz do wyboru, srać albo nie srać to możesz tylko srać albo nie srać, nie możesz trochę srać a trochę nie srać.
Całkowita obłuda. Ci sami ludzie, którzy narzekają na obecny system, gardzą tymi, którzy w jakikolwiek sposób odbiegają od normy. Bezdomni, bezrobotni, więźniowie, pobierający zasiłki, pracujący tylko tyle by kupić jedzenie i nocleg. Oto jednostki pozornie(!) wyzwolone spod jarzma waluty. Nie oszukujmy się. To konieczność przebrnąć przez wszystkie kroki, jakie funduje nam system. Chyba że chcemy zostać jednym z powyższych.
Czyli już na zawsze zostaniemy niewolnikami ???
Jak wpiszesz sam tytuł, to znajdziesz piosenkę i opis "unkown artist".
Natomiast w komentarzach jest napisane, że to ona.
Może, ale jeśli masz do wyboru, srać albo nie srać to możesz tylko srać albo nie srać, nie możesz trochę srać a trochę nie srać.
Jeżeli całe swoje ludzkie życie i jego sens sprowadzasz do poziomu srania lub nie srania to sobie nie popiszemy. Każdy ma swoje priorytety i cele, nie ważne z jakiego poziomu zaczynasz życie, można osiągnąć wiele wystarczy chcieć
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów