A na drzewach zamiast lisci beda wisiec komunisci!
A na drzewach zamiast lisci beda wisiec komunisci!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niestety, ale młodych to nie interesuje. Wolą takie tematy jak marycha, wóda, cycki, bójki itp.
Zamieściłem dzisiaj patriotyczny temat pod nazwą "Polsko powstań" lecz został niemal od razu wrzucony do "sucharów",a w komentarzach jakiś młody człowiek napisał, że ch**wa czcionka i zbyt dużo tekstu...
Rośnie nam pokolenie, które jest już martwe za życia.
Jestem młoda i nawet nie wiesz, jak bardzo mnie to interesuje. Dziękuję użytkownikowi, za wstawienie tych filmików. Zapewne jeszcze długo bym się o tych postaciach nie dowiedziała. Lekcje historii w szkołach to KPINA. Jednak dużo też zależy od nauczyciela. Przykładowo, przez 3 lata gimnazjum nie miałam tematu o I i II Wojnie Światowej w podręczniku. Gdy zostało trochę wolnego czasu do dzwonka, pytałam nauczyciela, który zaczął nam opowiadać o dziejach z tamtego okresu.
Nauczanie nas o historii innych państw jest ważne, nie powiem, świadczy o naszej przewadze intelektualnej. Ale uważam, że więcej czasu i materiału powinno się poświęcać na przekazywanie wiedzy o Polsce i Polakach. Na rozbudzanie patriotyzmu! A nie wyrzucać z programu nauczania tak ważne tematy.
Owszem,to ci sami "artyści".
A idzie to tak:
Z raz obranej drogi nie zawracaj w tył
Nie opuszczaj wiary w dumę białej rasy
Tak jak Adolf Hitler niszcz żydowski stan
Niech powróci siła, która będzie trwać!
REF:
Narodowy socjalizm
Jedna droga dla kraju
Narodowy socjalizm
Jedna droga dla kraju
W Twoich rękach przyszłość niesie nowy ład
To głos pokolenia krzyczy byś zwyciężał
Stój na straży prawdy, by aryjski duch
Mógł powierzyć Tobie każdą z swoich cnót"
I teraz jakby bardziej jasne się staje dlaczego autorowi tej wrzutki pasował podkład akurat tych,za przeproszeniem, artychów.
Powiedziałbym, że w świetle takich tekstów wszystko staje się jasne... Od razu widać kto jest kim i jakich ma idoli...
A konkwista nagrała to:
Ekipa w tej samej branży.
BTW. Szamil Basajew jest dla ciebie zbrodniarzem czy patryjotą?
angel każdy zjeb podniecajacy sie takimi klimatami i uwazajacy sie za super patriote zna te rytmy - nie trzeba tu nikogo uswiadamiac
Widzę, że nawet z czytaniem ze zrozumieniem masz problemy.
Nie trzeba się czymś podniecać i z tym identyfikować aby to znać.
Gdybyś nie zauważył to już 8 osób podziękowało za podanie utworu.
postawie Ci piwo na zachętę do dalszych intelektualnych wymysłów
Mam gdzieś ciebie, twoje piwo i twoje wypociny.
2:00-3:30
5:00-6:30, jednak polecam obejrzeć cały.
Raz sierpem, raz młotem czerwoną hołotę!
Raz sierpem, raz młotem czerwoną hołotę!
No tak, ale w pierwszej sekundzie plakacik komunistyczny potępiający wrogów komunizmu: bumelantów, ludzi którzy nie chcieli pracować, a jak wiadomo zza komuny był nakaz pracy. Nie pracowałeś - stawałeś się automatycznie wrogiem komunizmu.
Występuje sporo zdjęć pośmiertnych. Dosadnie ukazane skutki walki o wolność z kurewskim systemem.
Wiem, że obecnie większość ludzi w Polsce to lewackie lemingi. Ale ja jestem w stanie walczyć za mój kraj jak ci ludzie.
Jak wspomniałem- radykałom 3 kule w łeb.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów