📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:28
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
I to się nazywa rownouprawnienie
mynameisgod napisał/a:
pedały przeszkadzają ludziom uprawiać miłość...
I to miłość bardziej platoniczną, bo w ubraniu.
Do tych, co nie wiedzą, za co szwagier dostał:
Uważam, że pojedyncze numery raczej nie nie wyszły na jaw.
Mąż, kiedy zaczął się domyślać, trochę musiał czekać, pilnować i obserwować. Trochę czasu to zajęło, a nie sądzę, żeby suka się nie pochwaliła kochasiowi, że ma męża.
Szwagier zasłużył. A jeśli nie, to przynajmniej może zacznie się pilnować, w jaką dziurę zagląda.
Uważam, że pojedyncze numery raczej nie nie wyszły na jaw.
Mąż, kiedy zaczął się domyślać, trochę musiał czekać, pilnować i obserwować. Trochę czasu to zajęło, a nie sądzę, żeby suka się nie pochwaliła kochasiowi, że ma męża.
Szwagier zasłużył. A jeśli nie, to przynajmniej może zacznie się pilnować, w jaką dziurę zagląda.
czuje niedosyt liczylem ze bardziej ja spiora
O, pan ładny się zepsuł
muza ok, akcja ok, praca kamery dobra tylko młotkiem jak by napierdalał to by było idealnie.
lubię takie akcje na furii można kogoś zajebać i jak opłacisz adwokata zmieni ci na "w afekcie" i dostać niższy wyrok(zamiast 25 albo 15 to tylko dyszka -za dobre sprawowanie wyszedłem po ośmiu)
lubię takie akcje na furii można kogoś zajebać i jak opłacisz adwokata zmieni ci na "w afekcie" i dostać niższy wyrok(zamiast 25 albo 15 to tylko dyszka -za dobre sprawowanie wyszedłem po ośmiu)
Bo to był brat z siostrą, a stary ich rozdzielił xd
Po ryju dostała, a zaraz potem posta na FB wrzucała? Fascynujące, nieprawdopodobne😏
0:24 haha złoto
A potem się okaże, że jeszcze nie zdążyli się ruchać, w trakcie ich nie nakryli
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów