📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Rebeliant_ZPF napisał/a:
Pojechalibyście strzelać do francuskiego ścierwa, gdyby Was o to poprosili?
Ja bym się wolał tam przelecieć i dwa razy by mnie nie trzeba było prosić. BA!Na ochotnika bym się zgłosił...
MaszAyahuaskę napisał/a:
krasnal_hałabała, napisałem, że zaręczam. To wystarczy...
Komu wystarczy? Jeśli chcesz żeby ludzie ci uwierzyli to udowodnij, gdybym to ja napisał coś to kazałbyś mi to udowodnić.
@up jak zaczną strzelać do własnych obywateli to nastąpi definitywny koniec makronowej dyktatury.
Argeusz napisał/a:
jak zaczną strzelać do własnych obywateli to nastąpi definitywny koniec makronowej dyktatury.
Naiwny jesteś własnie przyjmują deficyt budżetowy sprzeczny z unijnymi przepisami i wszyscy trzymają mordy krótko, bo w Polsce jest łamana konstytucja
ja tam się cieszę ,że mają taki rozpierdol !
dawać makarona na szubienice bo już coś przydługawo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów