📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
Rzeczywiście jest kurwa co nagrywać , debil prawie zatarł ładnego malucha , tyle minut darcia na obrotach przy praktycznie zerowym chłodzeniu .
Jaki kraj taki drift
Jaki kraj taki drift
Co za idiota.
Ale takiego płaskiego terenu to im zazdroszczę. Nie ma ktoś na sprzedaż działki w tamtych okolicach?
Rejestracja Malucha dokładnie przedstawia co należałoby zrobić po obejrzeniu tego filmiku.
tak się zastanawiam po co ja to oglądam... nawet gdyby wybuchł i by tam ręce pourywane leżały to by mi się to nawet nie spodobało... Wieś to jest prze chujowy klimat
Fuck you, die slow, motherfucker
My .44 (Magnum) make sure all your kids don't grow
You motherfuckers can't be us or see us...
"Antki" kurwa, to prawie jak Białystok.
Nawet taki kawał był. Idzie dwóch gości w płaszczach. Po czym poznać tego z Rypina? Ma płaszcz wpuszczony w spodnie...
Stan umysłu...
Nawet taki kawał był. Idzie dwóch gości w płaszczach. Po czym poznać tego z Rypina? Ma płaszcz wpuszczony w spodnie...
Stan umysłu...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów