📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
schab napisał/a:
nie poprostu pewnie zaden bialy nie dal sie wkrecic
Oczyyywiiiśćie... bo my "lepsza rasa" biali ludzie widząć nadbiegającego zakrwawionego ćpuna stoimy w miejscu wyliczając w między czasie potrójną całkę i przebieg funkcji po czym stwierdzamy, że jest to z pewnością fake i odchodzimy wolnym krokiem z uśmiechem politywania...
Jebane tumany z sadola...
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
ja tam wielkim kozakiem nie jestem ale jakbym takiego typa zobaczyl jak jestem z kumplem 2metrowym to watpieze bym uciekal a raczej przyjebalbym mu a kumpel by juz go zabil
kto kurwa wypuscil Tofika z klatki do chuja ?!
zwróćcie uwagę ze do murzynów podchodzi jak graja w kosza albo maja na sobie strój który nie pozwala im mieć przy sobie gnata
tak to jest w tym kraju.. z ziomeczkami na ławeczce kozaczek numer jeden, a w pojedynke oczy połykasz bo nie wiesz gdzie patrzeć.
murzyn ma w naturze uciekać jak widzi że biały się do niego skrada
Gdybym takiego zobaczył, to pomyślałbym, że to jakiś srogo naćpany popierdol. Wiedząc do czego tacy ludzie są zdolni, spierdalałbym ile sił w nogach.
lofix1 napisał/a:
niech by taki spróbował u mnie na osiedlu przejść jak siedzę z ziomkami na ławeczce
Tradycyjnie, z ziomkami to bohater....
2:20 , czarny nie odpuści okazji żeby coś zajebać
Adasi napisał/a:
Tradycyjnie, z ziomkami to bohater....
naprawdę aż tylu ślimoków nie skumało ironii?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów