Zaczęło się! Zabiłem dzisiaj trzech Zombie, tylko zastanawia mnie po co mieli koszyczki z cukierkami.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
z czego to, z besty?
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
up
Trzeba było wyjąć fiuta i powiedzieć, że w tym roku masz tylko lizaka (i to na miejscu).
Trzeba było wyjąć fiuta i powiedzieć, że w tym roku masz tylko lizaka (i to na miejscu).
Koszyczki, nie koszyczki. Dobrze zrobiłeś! Nie będą nam się tu jakieś amerykańskie pastuchy wpierdalać ze swoimi zwyczajami. Walentynki zamiast Nocy Kupały, heloween zamiast Dziadów. Co dalej? Może święto dziękczynienia zaimportujemy? Banda kretynów.
Tak, przyjmujmy święta innych, za kilka lat będziemy tańczyć hakę, urządzać Hallowen, Święto Dziękczynienia i Dzień Świętego Patryka, a i jak dobrze pójdzie to zamiast Francuzów będziemy mieli 14 lipca.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów