Mąsz karze żonę pasem od swych spodni, bo zazdrość dopadła go znienacka. Więc musiał przed wszystkim użyć tego paska, by żonie dosadnie wytłumaczyć, że "nie, tak nie wolno żono".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pjf napisał/a:
A Zbyszek i Zbignirw to to samo?
a dla ciebie to samo, bo nie rozumiem
TB303 napisał/a:
Ja pierdole, Ty tak serio?
nie żartuję,
sprawdź w słowniku
ps.
sprawdziłem i się wkurwiłem, bo rzadko nie mam racji
Jak widzę coś od pajaca fantastico nawet tego nie czytam tylko od razu odpalam filmik.Na chuj się stresować
Odkąd ten półgłówek zaczął dziwnie konstruować zdania to przestałem czytać opisy. Są strasznie wkurwiające, męczące, irytujące i nie da się tego czytać. Dziwi mnie ,że administracja dopuszcza takie opisy... jeśli zależałoby to ode mnie to za pierwszym razem byłoby ostrzeżenie ,a za drugim skończyłbyś swoje pajacowanie. Jeszcze ten zjebany awatar.
Lee225 napisał/a:
Odkąd ten półgłówek zaczął dziwnie konstruować zdania to przestałem czytać opisy. Są strasznie wkurwiające, męczące, irytujące i nie da się tego czytać. Dziwi mnie ,że administracja dopuszcza takie opisy... jeśli zależałoby to ode mnie to za pierwszym razem byłoby ostrzeżenie ,a za drugim skończyłbyś swoje pajacowanie. Jeszcze ten zjebany awatar.
Fantastcio wszystkich robi w chuja tymi opisami, jak dla mnie to kawał zajebiście inteligentnego skurwensyna, może jakiś profesor, może jakiś student z Harvardu, manipuluje nami, obserwuje, analizuje nasze reakcje.
To jest przejaw dyskryminacji płci !!! Jak już prawie udało mi się cycki zobaczyć, to jakaś gupia baba wzięła mi zasłoniła. Jakby to jej patrzenie było ważniejsze od mojego patrzenia.
czy tylko ja zauważyłem "mąSZ "?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów