📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Szkoda że nie ma dalszej części tego filmiku. BTW miał pecha facet że ulokował źle uczucia. Życie.
A ja wam powiem, że może i dym zrobił przy dziecku niepotrzebnie, ale bez wątpienia bym przy dziecku o tym powiedział.
"Patrz, dziecko. Twój tata pracuje całą noc, żebyś mogła w ciepłym łóżeczku spać, a twoja mama oddaje się innemu facetowi teraz, gdy ty śpisz w kołdrze kupionej przez twojego tatę, którego kochasz. Popatrz, ile dla twojej mamusi jest warta wasza rodzina i to, byś miała normalne życie. Teraz tego nie zrozumiesz, ale jak będziesz duża, przypomnisz sobie ten moment."
A do baby w tym momencie:
"I mam nadzieję, że cię wtedy znienawidzi z obrzydzenia i zostaniesz sama, bo żaden byczek nie będzie próchna posuwał."
"Patrz, dziecko. Twój tata pracuje całą noc, żebyś mogła w ciepłym łóżeczku spać, a twoja mama oddaje się innemu facetowi teraz, gdy ty śpisz w kołdrze kupionej przez twojego tatę, którego kochasz. Popatrz, ile dla twojej mamusi jest warta wasza rodzina i to, byś miała normalne życie. Teraz tego nie zrozumiesz, ale jak będziesz duża, przypomnisz sobie ten moment."
A do baby w tym momencie:
"I mam nadzieję, że cię wtedy znienawidzi z obrzydzenia i zostaniesz sama, bo żaden byczek nie będzie próchna posuwał."
Ja sam nie wiem co bym zrobił w takiej sytuacji, ale jeśli bym zdołał się opanować, to po prostu zachowałbym nagranie, spakował się i wyszedł bez słowa. Zmiana numeru itp. A jak by szmata chciała mi dupe zawracać lub do mojej rodziny podbijała itp, to zwyczajnie wysłałbym im filmik z jednym zdaniem to jest powód mojego odejścia, niema co się uganiać za taką lub naprawiać cokolwiek, o taka suka powie wszystko by jej wybaczyć, później będzie grzeczna a za jakiś czas znowu to samo
Co wy pieprzycie o wciąganiu w to dziecka? Przeciez to ta dziwka poleciała na golasa zasłaniać się gowniarzem a nie facet...
"Z rozmowy wynika, ze to jest jego bratowa, brat w robocie a mama bladz hehe "
Gdzie powiedział, że to jego bratowa? To jego żona, która się puszcza. Powiedział, że jej ojcu (batku) to pokaże.
Gdzie powiedział, że to jego bratowa? To jego żona, która się puszcza. Powiedział, że jej ojcu (batku) to pokaże.
Zawiodłam się trochę filmik prawie 3 minutowy a nie było cyka blyam :/ A może coś przegapiłam
Nie ma gorszej bani do przezycia wracajac na chate.. no chyba opcja ze wszyscy wiszą.
Generalnie gdyby moja taki manewr odjebala jeszcze w momencie jakbym mial z nia dzieciaka to bym doprowadzil jej zycie do tego aby sie zabila. Gosciowi bym dal pione i podziekowal bo czemu on jest winien? skorzystal. Suka nie da pies nie wezmie. Jak zona kocha i ma swoja godnosc nigdy sie nie pusci szczegolnie majac rodzine i dziecko..
Zal goscia.. bo kazdemu z nas taka opcja moze sie przytrafic zycie to chuj a wiadomo jaki jest chuj jak stanie to odpierdala.
Generalnie gdyby moja taki manewr odjebala jeszcze w momencie jakbym mial z nia dzieciaka to bym doprowadzil jej zycie do tego aby sie zabila. Gosciowi bym dal pione i podziekowal bo czemu on jest winien? skorzystal. Suka nie da pies nie wezmie. Jak zona kocha i ma swoja godnosc nigdy sie nie pusci szczegolnie majac rodzine i dziecko..
Zal goscia.. bo kazdemu z nas taka opcja moze sie przytrafic zycie to chuj a wiadomo jaki jest chuj jak stanie to odpierdala.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów