"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław LemChyba nikt kota z was nie miał. Tego nie można nazwać znęcaniem się ponieważ kot bawił się jeszcze lepiej niż ten łysol. Oczywiście nie do przesady, ale też czasem pierdolnę kotem (dorosłym rzecz jasna) na drugi koniec pokoju, a ten podbiega i chce więcej O,o.
Zgaduję, że tatuś się z tobą tak bawił i ci się spodobało...
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław LemKurwa jak ja ludzi nie mogę zrozumieć. Pod każdym ciotowatym filmikiem od chuja komentarzy jak to sadol na psy schodzi. Zamiast się cieszyć że troche koleś kota pomęczy to się sracie o to jaki ten kot biedny
Ludzie tu jest sadol. Mnie też się nie podoba żonglerka kotem, ale jakbym chciał popłakać w necie to bym wrzucił filmik na wykop i tam zrobił burzę.
Pierdolicie. Jakoś po komentarzach nie widać żeby ktoś płakał po kocie. Tylko autor tematu coś tam wspomniał.
Do mycia i spać
Płacz to była przenośnia geniuszu. Pośledź temat, a znajdziesz kilku ludzi, którzy są niezadowoleni z filmiku.
Pierdolicie. Jakoś po komentarzach nie widać żeby ktoś płakał po kocie. Tylko autor tematu coś tam wspomniał.
Do mycia i spać
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów