Mistrz żonglowania Michael Moschen wykonuje swój niezwykle sławny numer żonglowania 3 piłeczkami w trójkącie, który jest wizualnym muzycznym widowiskiem. (radzę podłączyć dobre głośniki bądź słuchawki)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
ja tu nie słysze muzyki, tylko do kumpla kurwa po głosniki 5.1 zaperdalałem zeby uslyszec jakies walenie.
Conscribo napisał/a:
ja obejrzałem bez muzy i też mi się podobało
ja obejrzałem bez monitora i nie wiem o co chodzi
Dildo napisał/a:
ja tu nie słysze muzyki, tylko do kumpla kurwa po głosniki 5.1 zaperdalałem zeby uslyszec jakies walenie.
Masz tu piwko za fatyge
BTW: I zainwestuj w głośniki
Ale lamus. Ja bym to zrobil lepiej
Po tym jak przeczytałem temat myślałem że chłop i ten drugi trójkąt o którym wspomniał Vilku91 piłeczki to będzie coś hardkorowego..
A tak to
A tak to
Panie i panowie gdyby ten facet dostał w mache którąś z piłek i złamałby nos to byłby materiał na sadistic'a . A gdyby ten Trojkat sie na niego zawalił to już wgle
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów