📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
panzerfaust napisał/a:
na areny z takim czymś i bilety sprzedawać
no pewnie że na areny. chętniej bym obejrzał taką ustawkę na stadionie niż mecz piłki nożnej i dam sobie jaja uciąć że nie tylko ja. jak ludzie lubią tłuc się po mordzie, a jednocześnie potrafią się zorganizować w równe grupy, ustalić zasady i bić się na odludziu to mają moje gorące poparcie, bo tym nie robią sobie rozrywki kosztem postronnych ludzi tylko siebie na wzajem.
i tak powinno być
Gołe klaty zwycięzyły !! wierzyłem w nich
Kiedy to ostatnio w Polsce była awantura na stadionie?? Bo ja nie pamiętam... Górnik - Widzew Górnik pod stadionem z nożami!!!
Chleba i igrzysk !
Racji troche masz ale ja jestem zwolennikiem takich walk zamiast kary śmierci.
Coś ala "Potępiony"
Tyle że na arenie winowajcy mają siekiery i kije bejsbolowe a ten który wygra dostaje dożywocie ale w w miare dobrych warunkach (cela z tv itd)
Reszta po prostu ginie jak ścierwo.
Ps. nie zaczynać dyskusji tutaj o karze śmierci od tego klop i wikipedia tam lista argumentów i kontrargumentów
Racji troche masz ale ja jestem zwolennikiem takich walk zamiast kary śmierci.
Coś ala "Potępiony"
Tyle że na arenie winowajcy mają siekiery i kije bejsbolowe a ten który wygra dostaje dożywocie ale w w miare dobrych warunkach (cela z tv itd)
Reszta po prostu ginie jak ścierwo.
Ps. nie zaczynać dyskusji tutaj o karze śmierci od tego klop i wikipedia tam lista argumentów i kontrargumentów
Komu przeszkadzają takie ustawki? To są dorośli ludzie którzy decydują sami o sobie - media z tego zrobiły najgorszą zbrodnie i patologie a wy w tym gównie trwacie nadal, to że ktoś się lubi bić nie znaczy że jest kretynem
Na ringu jak się biją i puszczają to w TV to jest fajnie - a jak się kilkunastu dorosłych facetów bije bez widowni to zbrodnia - patologia - kara śmierci
Na ringu jak się biją i puszczają to w TV to jest fajnie - a jak się kilkunastu dorosłych facetów bije bez widowni to zbrodnia - patologia - kara śmierci
Kur*** mózgu czy ja pisze że za takie coś powinna być ?
Pisze że taka walka była by fajnym motywem wykonywania kary śmierci.
Czytanie nie boli.
Ich życie niech robią ze sobą co chcą tego nie potępiam
Pisze że taka walka była by fajnym motywem wykonywania kary śmierci.
Czytanie nie boli.
Ich życie niech robią ze sobą co chcą tego nie potępiam
Fajnym motywem wykonywania kary śmierci, ludzie kurwa czy internet was już całkowicie zeszmacił?
vcore napisał/a:
Fajnym motywem wykonywania kary śmierci, ludzie kurwa czy internet was już całkowicie zeszmacił?
Chyba pomyliłeś forum...
Co według Ciebie może znaczyć sadistic ?
Jeśli sadyzm tutaj Cie dziwi to odsyłam pod www.jestemwrażliwymkatolikiem.pl
Haha sadyści z internetu, prosze cie człowieku nie rozśmieszaj mnie - ten portal to skupisko nastolatków z których każdy myśli że oglądając przemoc i śmierć staje się bardziej dorosły i odważny, a jak znam życie rzyga do skarpety widząc na ulicy krew czy martwego człowieka, i gwarantuje ci dzieciaku że w życiu widziałem więcej przemocy niż ty na tym portalu jesteś w stanie obejżeć przez cały dzień, ja w przeciwienstwie do co niektórych nie muszę sobie udowadniać w internecie jaki to jestem odważny i mroczny, większość z was pewnie dostaje palpitacji serca widząc na ulicy bójkę - więc darujcie sobie to żałosne pierdolenie, lubie zaglądać na ten portal ale nie trawie pieprzenia o tym jak - gdzie - czym - kogo zabić aby było fajnie, fajnie kurwa to wyjdź sobie na ulice i rozwal przypadkowemu przechodniowi potylicę pustakiem i nagraj telefonem - na mnie żadna przemoc czy śmierć nie robi wrażenia bo z tego wyrosłem, były czasy kiedy całego rottena znałem na pamięć - ale kiedy to było? w podstawówce, na monitorze wszystko ogląda się łatwo, jednak nie jest to nawet ułamek tego jakie wrażenie na psychice robi widok konającego w kałuży krwi człowieka pod podwoziem samochodu, wiem bo widziałem coś takiego na własne oczy i gwarantuje że nikt nie chciał by zobaczyć czegoś takiego drugi raz
vcore
Jeszcze rok temu sam byłeś nastolatkiem...
Zajebisty powód do dumy
Na tym portalu jest psoro osó które jednak by to z chęcia zobaczyły...
vcore napisał/a:
ten portal to skupisko nastolatków z których każdy myśli że oglądając przemoc i śmierć staje się bardziej dorosły i odważny
Jeszcze rok temu sam byłeś nastolatkiem...
vcore napisał/a:
w życiu widziałem więcej przemocy niż ty na tym portalu jesteś w stanie obejżeć przez cały dzień
Zajebisty powód do dumy
vcore napisał/a:
jednak nie jest to nawet ułamek tego jakie wrażenie na psychice robi widok konającego w kałuży krwi człowieka pod podwoziem samochodu, wiem bo widziałem coś takiego na własne oczy i gwarantuje że nikt nie chciał by zobaczyć czegoś takiego drugi raz
Na tym portalu jest psoro osó które jednak by to z chęcia zobaczyły...
Normalna ustawka między klubami, jak w każdym innym kraju. I nie żadnych gangów, jak zakładać temat to wiedzieć o czym ten filmik jest.
A tu taki mały dodatek Ruch-Lech 280x250
ultrasgang.eu/gangtv/?p=1197
A tu taki mały dodatek Ruch-Lech 280x250
ultrasgang.eu/gangtv/?p=1197
Przez "nastolatek" rozumiesz dojrzałośc psychiczną czy fizyczną? Bo widzisz ja znam wielu ludzi w wieku co najmniej dorosłym a zachowują się jak dzieciaki z gimka,
Jeśli nawet byłby to powód do dumy to nie chce dawać nikomu do zrozumienia ze jestem z tego dumny a już napewno nie w sieci, żyjemy natomiast w prawdziwym świecie a nie tylko tym gównem który widzi się na monitorze - i bebechy czy jucha na monitorze na mnie żadnego wrażenia nie robią, i gwarantuje że nikt nie chciał by drugi raz zobaczyć takiej rzeczy, jestem bardziej niż pewny - a jeśli rzeczywiście to kogoś jara to nie jest to normalne, to nie są nawet lekkie uchybienia psychiczne tylko cięzka psychoza
Jeśli nawet byłby to powód do dumy to nie chce dawać nikomu do zrozumienia ze jestem z tego dumny a już napewno nie w sieci, żyjemy natomiast w prawdziwym świecie a nie tylko tym gównem który widzi się na monitorze - i bebechy czy jucha na monitorze na mnie żadnego wrażenia nie robią, i gwarantuje że nikt nie chciał by drugi raz zobaczyć takiej rzeczy, jestem bardziej niż pewny - a jeśli rzeczywiście to kogoś jara to nie jest to normalne, to nie są nawet lekkie uchybienia psychiczne tylko cięzka psychoza
leżysz jesteś martwy, a nie jak u nas do zajabania
To nie gangi tylko chuligańska ustawka dwóch wrogich ekip... o ile się nie mylę CSKA Moskwa vs Spartak Moskwa... Wygrana jak zawsze CSKA
~Tołdi
Bywają jeszcze zadymy na stadionach np: mało brakowało a na Derbach 3miasta 25.11 w przerwie meczu Areczka by wjechała do betonów
~Tołdi
Bywają jeszcze zadymy na stadionach np: mało brakowało a na Derbach 3miasta 25.11 w przerwie meczu Areczka by wjechała do betonów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów