Jeden z wielu pomysłów jak napychać kasą kieszenie wmawiając ludziom, że to dla ich dobra
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
jebać Cejrowskiego
Obrazek
Ty sie nie nabijaj bo niedlugo dojdzie do tego ze jak wybuchnie wulkan to dojebia sankcje panstwi w ktorym on jest
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
jak na razie na każdy kilowat prądu który zużywacie idzie ok 300 gram węgla a po spaleniu jego do naszego kochanego powietrza dostarcza się co2 co , węglowodory aromatyczne pył i smołę
podstawą ekologii to elektrownia jądrowa i nie ma innego wyjścia
podstawą ekologii to elektrownia jądrowa i nie ma innego wyjścia
up@ weź Ty się pierdolnij w ten głupi łeb, było dosadnie napisane że wybuch byle wulkanu uwalnia od kurwy więcej syfu niż ludzie swoją zajebistością, plazmami, silnikami V8 a nawet pierdami... PO ZA TYM:
"CO2 nie powoduje ocieplenia klimatu" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'
Heavy-R.com
"CO2 nie powoduje ocieplenia klimatu" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'
Mnie to najbardziej wkurwia jak jakiś ekozjeb jeżdżący Hummerem albo innym Dodgem z mega amerykańskim silnikiem V421642368, pierdoli, że Formuła 1 i inne tego typu sporty są najbardziej szkodliwe bo tyle dwutlenku węgla się wydzieli i innych złych rzeczy . Najlepiej wszystkie auta przeróbmy na prąd i jeździjmy takimi golarkami bez duszy ale te ciule niech się wożą furami palącymi milion litrów czystej ropy na 10km.
ekolodzy to banda pojebów. Nie pasuje im postęp technologiczny, budowanie dróg czy elektrowni no ale przecież jak już wrócą z protestu i odkują się od dębu to siadają przy laptopie albo włączaja kuchenkę na gaz lub telewizor na prąd albo wsiadaja do samochodu i jadą drogą ktorej nie chcieli. No banda jebanych hipokrytów
Dla niewtajemniczonych zdjęcie użytkownika Wkx666ave przedstawia komin, z którego wydobywa się tylko para wodna
UP@ Wkx666ave - kolego napisali to u mnie w mieście na kominie, który wypuszcza parę wodną hahaha
panie cejrowski idź pan w huj, tłumaczy kurwa jak debilom skończonym, dlatego oni go uwielbiają, a mi się rzygać chce jak słyszę co mówi i w jaki sposób to robi...
Ekologia jest teraz modna... żałosne
nie znam nie pamiętam.
nic tak skutecznie nie podnosi ciśnienia, jak Cejrowski Wojciech.
PS. A kiedy to u niego w środku bosej Amazonii postawili Ikeje i Supermarkiet? Trza sie wybrać.
PS. A kiedy to u niego w środku bosej Amazonii postawili Ikeje i Supermarkiet? Trza sie wybrać.
Wokół pierdolą o ekologii, a obok kosza na śmieci walają się papierki lub inny syf. Gdzie są ci wielcy ekolodzy?
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
nie znam nie pamiętam.
Po pierwsze nie step up (bo to byly filmy o tanczacych wyzelowanych lalusiach) tylko stand up.
A ten dziadek o ktorym mowisz to pewnie George Carlin
A Cejrowski dobrze gada, szkoda ze to taki katol zatwardzialy.
Coz, teraz taka moda by lansowac ekopojebow.
Natomiast ciekawi mnie skad ci ekolodzy zorganizowani typu Greenpeace czy inne organizacje sa utrzymywani (czy aby nie z podatkow bo bym nie zdzierzyl)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów