Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A teraz pomyśl sobie że być może typiara puściła go z torbami przejmując jego dom czy mieszkanie bo mężczyzna na zachodzie w małżeństwie znaczy mniej niż kot czy pies, zresztą u nas dzieje się pozwoli to samo. Więc być może to co widzimy to jego jedyny sposób by dotknęła ją ręka sprawiedliwości.
Dlatego jak prawo jest pojebane to intercyza albo nie żenić się, jak baba odmawia to ja spuścić na drzewo i szukać takiej której to nie przeszkadza. Kretynki feministki same do tego doprowadziły to niech się teraz kiszą w tym syfie.
Jest jakieś info co sie naprawde stało / kto to był?
Jakim trzeba być zjebem by robić samobója przez suke... tego to chyba nigdy się nie odgadnie.
Związek z kobietą to ciągłe wyznaczanie granic i ich pilnowanie. Pan na wideo granic nie wyznaczał.
Dał sobie wleźć na łeb tak bardzo, że baba nie tylko go wywaliła ale też walizkę z samochodu wywaliła i pewnie też spakowała
Bo si dajecie, babę raz w miesiącu trzeba ustawić ręcznie bo inaczej będzie złą
Babę trzeba ustawiać tak jak głowicę w magnetofonie od commodore64, przed każdym użyciem.
Boze ale spermiarskie p..lenie przegrywów. A moze po prostu babka przestała go kochac bo byl agresywny lub sie nie myl lub tak po prostu? dorabiacie sobie jakies zjebane teorie nie majac pojecia jak bylobo nie macie kobiety.
Powtórz sobie co znaczy 'spermiarstwo' zanim zaczniesz pierdolić. Gdy jedna strona ogłasza koniec związku to druga, o ile ma olej w głowie, pyta, tylko raz, czy na pewno? A potem pakuje się i wychodzi albo każe się pakować, zależy od kontekstu i nazwiska w akcie notarialnym nieruchomości. Sytuacja z wideo gdy baba wyprowadza chłopa i zostawia go z walizkami w jakimś garażu podziemnym jest tak upokarzająca, że ja pierdolę
Boze ale spermiarskie p..lenie przegrywów. A moze po prostu babka przestała go kochac bo byl agresywny lub sie nie myl lub tak po prostu? dorabiacie sobie jakies zjebane teorie nie majac pojecia jak bylobo nie macie kobiety.
Napisz jeszcze, że jesteś mężczyzną jak podajesz w profilu, a nie tłustą, pokraczną feministką z mordą chuja i fioletowym łbem. Chuj kogo obchodzi czy go kochała, naczytałaś się harlekinów i "myślisz", że tak wygląda życie. Ważne, że gostek zabił kurwiszczaka i piwko za to dla niego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów