18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
🔥 Ucieczka z pokoju przesłuchań - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kapelan_szturmowy 2023-03-16, 9:28
Nie wiem dlaczego, ale skojarzyło mi się : "Karramba - Jaka kochanie Twoja cena"
Zgłoś
Yolanda 2023-03-16, 9:40 3
Ta z filmiku to na pewno zimna.
Zgłoś
CzarnyAdolf 2023-03-16, 9:41
Życie pisze najtragiczniejsze scenariusze
Zgłoś
darek1234 2023-03-16, 9:49 6
Typowe: kobieta z uśmiechem i lekceważeniem wymiata ostatnie "śmiecia" ze swojego życia. koleżanki miały być zadowolone dzięki swoim poradom
Zgłoś
Siriuz 2023-03-16, 9:50 11
jjzz26 napisał/a:

A teraz pomyśl sobie że być może typiara puściła go z torbami przejmując jego dom czy mieszkanie bo mężczyzna na zachodzie w małżeństwie znaczy mniej niż kot czy pies, zresztą u nas dzieje się pozwoli to samo. Więc być może to co widzimy to jego jedyny sposób by dotknęła ją ręka sprawiedliwości.

Dlatego jak prawo jest pojebane to intercyza albo nie żenić się, jak baba odmawia to ja spuścić na drzewo i szukać takiej której to nie przeszkadza. Kretynki feministki same do tego doprowadziły to niech się teraz kiszą w tym syfie.
Zgłoś
Sayoko 2023-03-16, 9:56 1
Jakim trzeba być zjebem by robić samobója przez suke... tego to chyba nigdy się nie odgadnie.
Zgłoś
Lenart 2023-03-16, 9:59 4
Chłop albo był mega słaby psychicznie albo odjebała mu naprawdę srogi numer.
Jest jakieś info co sie naprawde stało / kto to był?
Zgłoś
CzarnyAdolf 2023-03-16, 10:03 5
Sayoko napisał/a:

Jakim trzeba być zjebem by robić samobója przez suke... tego to chyba nigdy się nie odgadnie.

Związek z kobietą to ciągłe wyznaczanie granic i ich pilnowanie. Pan na wideo granic nie wyznaczał.
Dał sobie wleźć na łeb tak bardzo, że baba nie tylko go wywaliła ale też walizkę z samochodu wywaliła i pewnie też spakowała
Zgłoś
PePetto 2023-03-16, 10:23 4
Zbysław napisał/a:

Bo si dajecie, babę raz w miesiącu trzeba ustawić ręcznie bo inaczej będzie złą

Babę trzeba ustawiać tak jak głowicę w magnetofonie od commodore64, przed każdym użyciem.
Zgłoś
CzarnyAdolf 2023-03-16, 11:13 7
killua napisał/a:

Boze ale spermiarskie p..lenie przegrywów. A moze po prostu babka przestała go kochac bo byl agresywny lub sie nie myl lub tak po prostu? dorabiacie sobie jakies zjebane teorie nie majac pojecia jak bylobo nie macie kobiety.

Powtórz sobie co znaczy 'spermiarstwo' zanim zaczniesz pierdolić. Gdy jedna strona ogłasza koniec związku to druga, o ile ma olej w głowie, pyta, tylko raz, czy na pewno? A potem pakuje się i wychodzi albo każe się pakować, zależy od kontekstu i nazwiska w akcie notarialnym nieruchomości. Sytuacja z wideo gdy baba wyprowadza chłopa i zostawia go z walizkami w jakimś garażu podziemnym jest tak upokarzająca, że ja pierdolę
Zgłoś
korowiow777 2023-03-16, 11:21 1
Ardo napisał/a:

Koledzy , co to za nuta?

Tamta dziewczyna
Zgłoś
jebacruskiescierwo 2023-03-16, 11:41 2
No kurwa happy endu to się nie spodziewałem
Zgłoś
danielusx25 2023-03-16, 11:49 1
jak walizki sa to udali sie wdaleką podróż do piekła
Zgłoś
dżonyłojlker 2023-03-16, 12:13 2
killua napisał/a:

Boze ale spermiarskie p..lenie przegrywów. A moze po prostu babka przestała go kochac bo byl agresywny lub sie nie myl lub tak po prostu? dorabiacie sobie jakies zjebane teorie nie majac pojecia jak bylobo nie macie kobiety.

Napisz jeszcze, że jesteś mężczyzną jak podajesz w profilu, a nie tłustą, pokraczną feministką z mordą chuja i fioletowym łbem. Chuj kogo obchodzi czy go kochała, naczytałaś się harlekinów i "myślisz", że tak wygląda życie. Ważne, że gostek zabił kurwiszczaka i piwko za to dla niego.
Zgłoś
Antypolak666 2023-03-16, 12:35 1
Ilu alimenciarzy i polskich przegywów się uruchamia przy takich okazjach ! haha prawackie knury, pośmieciuchy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem