Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
PR0boszcz Wczoraj 21:23
Mikefox napisał/a:

Ty głąbie nawet nie masz pojęcia, o czym piszesz. Chciałeś zabłysnąć, ale nie wiesz, w którym kościele dzwoni. Gdy ty pływałeś w jądrach swojego starego, to już liczyłem zadania z wytrzymki w Wibroakustyce (IMIR). Podam ci jedno trudniejsze wyrażenie: moment siły (obrotowy) jest iloczynem wektorowym ramienia i wektora siły, co się dzieje, gdy sum momentów sił jest równa zero? Oś obrotu ma niezmienną orientację w przestrzeni.

Dzieje się to ze twój stary dostaje srake na morde
Zgłoś
PabloSkills Wczoraj 21:38 2
30 lat projekowania, 20 zbierania funduszy, 10 lat poprawek i 5 grania w Far Cry'a a wszystko właśnie po to.
Czy było warto?

Jasne kurwa, że było warto!
Zgłoś
angel_punx Wczoraj 22:26 4
biegu86 napisał/a:

Smutna prawda. Jak przypomne sobie nasze dziecinstwo lat 90tych a te co teraz mają moje dzieci to przepaść. Starsze pokolenie to dopiero.
Teraz dzieci nawet ogniska nie mogą rozpalić czy gdziekolwiek namiot rozbić bo od razu znajdzie się jakaś kurwa co powie że nie wolno.
Wszystko teraz musi mieć jakieś regulację. Kiedyś dzieciaki z podstawówki na motorynkach jeździły i co chwilę musiały się uczyć je naprawiać. 1 na 10 miał karte motorowerową a 1 na 20 tych pizdzików było zarejestrowanych. Teraz za takie coś miałbyś kuratora bo "kto pozwolił dziecku jezdzic?!".

Ojciec mi kupił motorynkę w 1985 lub '86, kurwa ile się nią najeździłem po lasach i polach. Zaraz moi kumple powkręcali swoich starych na jakieś romety albo i komarki i tak czasami banda z 10 nas jeździła po okolicy. Wiek wtedy nasz pomiędzy 8-12 lat, raz jadąc przyuważyłem naszego rejonowego na poboczu (motorynka była zarejstrowana, ja bez karty motorowerowej), ja zesrany ale jadę dalej, ten tylko spojrzał i olał. Pierwsz raz zmieniając pierścienie na tłoku w motorynce połamałem ich chyba z 10, próbuję olej, smar a te ni chuja, ojciec za mną i się śmieje. Pokazał mi że do tego są specjalne cęgi, rozszerzasz pierścień i łatwo wchodzi na tłok. Tak człowiek uczył się życia, a na wakacjach co 2,3 dni ognisko w lesie, po drodze buchło się parę ziemniaków i już zabawa. Kurwa jak tego teraz brakuje.
Zgłoś
kakalos Dzisiaj 4:15
stary pijany
Zgłoś
Antoni79 Dzisiaj 4:33 1
angel_punx napisał/a:

Ojciec mi kupił motorynkę w 1985 lub '86, kurwa ile się nią najeździłem po lasach i polach. Zaraz moi kumple powkręcali swoich starych na jakieś romety albo i komarki i tak czasami banda z 10 nas jeździła po okolicy. Wiek wtedy nasz pomiędzy 8-12 lat, raz jadąc przyuważyłem naszego rejonowego na poboczu (motorynka była zarejstrowana, ja bez karty motorowerowej), ja zesrany ale jadę dalej, ten tylko spojrzał i olał. Pierwsz raz zmieniając pierścienie na tłoku w motorynce połamałem ich chyba z 10, próbuję olej, smar a te ni chuja, ojciec za mną i się śmieje. Pokazał mi że do tego są specjalne cęgi, rozszerzasz pierścień i łatwo wchodzi na tłok. Tak człowiek uczył się życia, a na wakacjach co 2,3 dni ognisko w lesie, po drodze buchło się parę ziemniaków i już zabawa. Kurwa jak tego teraz brakuje.

Wycieczka nam kiedyś nie wypaliła, to nas wychowawczyni wywiozła pod namioty na biwak na okoliczne bagna 10km od szkoły. Mieliśmy z kolegą wędki, to nie nudziliśmy się. Do dziś tam jeżdżę z synami.
Zgłoś
pjoterro Dzisiaj 7:12
Hołli szjiet djud
Zgłoś
Obj.268 Dzisiaj 9:27
To się chyba nazywa WNPL- W chuj Niestabilny Pojazd Latający
Zgłoś
Polak_mały Dzisiaj 9:57
mun66 napisał/a:

ale on ma rację. stalismy się społeczeństwem totalitarnym.

Ale ja nawiązuje tylko do tego wycia że nie można jeździć najebany bo złapią i zniszczą życie. No kurwa zdecydowanie lepiej jak jakiś menel zajebie dziecko czy kobitę na przejściu, bo jeden dzień najebać się jak szmata, drugi wytrzeźwieć to za mało.
Zgłoś
amba88 Dzisiaj 10:22
Kolejny plaskoziemca próbował udowodnić swoje racje
Zgłoś
Bonkojad Dzisiaj 10:56
Podobny samolocik był w Jamsie Bondzie.
Zgłoś
Jarazz Dzisiaj 14:08
A tyle się mówi o wypadkach lotniczych
Zgłoś
Antoni79 Dzisiaj 14:15
Polak_mały napisał/a:

Ale ja nawiązuje tylko do tego wycia że nie można jeździć najebany bo złapią i zniszczą życie. No kurwa zdecydowanie lepiej jak jakiś menel zajebie dziecko czy kobitę na przejściu, bo jeden dzień najebać się jak szmata, drugi wytrzeźwieć to za mało.

Stan wskazującyw Wielkiej Brytanii to 0,8 promila, czyli 200 ml wódki. W Polsce 0,2, w Niemczech 0,5 i tyle w połowie Europy. Generalnie chlanie jest złe, tyle że nas wszystkich traktują z góry jak przestępców i dla naszego dobra zakazują wszystkiego. Kary w Polsce są nieadekwatne do zarobków. Czym innym jest mandat 3000 dla robola garującego w fabryce za 3500 do ręki i mającego rodzinę na utrzymaniu a czym innym jest taki sam mandat dla właściciela porshe, który zazwyczaj nie ma żadnych dochodów, albo bardzo małe. Kwestia 10 lat i będziesz badania przechodził, czy na rowerze po polu możesz jeździć.

[ Dodano 2024-11-19, 14:20 ]
Polak_mały napisał/a:

No i kara powinna być za przestępstwo, a nie żeby ludziom wyrokami profilaktycznie łamać życiorysy. Gdy Twój dzieciak uderzy wspomnianego ubogiego właściciela porshe, to pójdzie siedzieć na długie lata, w czasie gdy Twojego dzieciaka będą mogli bezkarnie zatłuc na ulicy w biały dzień, a Policja z pomocą będzie jechała dwie godziny. Nasz kraj zbytnio nie rózni się od tych dzikich, których oglądamy na sadolu, z tym że nas wykańczają instytucjonalnie w białych rękawiczkach. Hodują bezwolne, posłuszne, głupie społeczeństwo bez woli buntu.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem