📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
-_BrD_- napisał/a:
@up Peryfrazując, dziękuję za ustąpienie miejsca.
Lepszego samobója sobie strzelić chyba nie mogłeś.
-_BrD_- napisał/a:
@up Peryfrazując, dziękuję za ustąpienie miejsca.
sjp.pl/peryfraza
Ja tu żadnej peryfrazy nie widzę.
@Argeusz zauważ, że napisał Lucka z dużej, ergo chodzi mu o Lucjana, nie o stricte ludzką twarz.
@jbone
Ugadałeś się na ustawkę i speniałeś? A teraz próbujesz udawać, że to celowe zagranie ;/. A jeśli zamierzasz teraz zasadzić się w kilku, albo z zaskoczenia, to brak mi już słów na to, jak żałośnie to wygląda.
Ugadałeś się na ustawkę i speniałeś? A teraz próbujesz udawać, że to celowe zagranie ;/. A jeśli zamierzasz teraz zasadzić się w kilku, albo z zaskoczenia, to brak mi już słów na to, jak żałośnie to wygląda.
jbone ty cipo, teraz to kwestia chcenia, a jak miales sie spotkac to gacie brazowe
qwerty123hwdp napisał/a:
sjp.pl/peryfraza
Ja tu żadnej peryfrazy nie widzę.
tą jego "peryfrazą" miało być chyba "no to wypierdalaj" ale bał się warna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów