18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
alorotom 2013-07-08, 1:33 5
Roxann napisał/a:

Taka refleksja mnie naszła, mamy sporo do powiedzenia o tym jak mało kreatywni jesteśmy, że co drugi serial/show w telewizji to po prostu kalka z zachodu. Ale wtedy zazwyczaj padają słowa, że to telewizja, że jest z tego kasa, a co robią w tym czasie jednostki? Jak widać na załączonym filmiku praktycznie to samo.

"hamerykańce" zaczepiają ludzi na ulicy -> nasi internauci też

A to było słabe, bez polotu i drętwe.

No dokładnie! Mam takie samo zdanie. Do tego Ci muzycy typu chwytak. Gangnam Style na topie trzeba wymyślić jakiś denny tekst do podkładu żeby hajs się zgadzał z jewtuba. I jako dodatek wkruwia mnie interenetowa moda na kopiowanie wszystkiego i robienie swoich wersji. "harlem shake" "typowy ktoś" JAPIERDOLE LUDZIE OGARNIJCIE SIĘ
Zgłoś
vulthoom 2013-07-08, 10:12 4
Głupie i nieśmieszne...
Zgłoś
misaki91 2013-07-08, 10:14 3
gdzie jest przycisk "ignoruj"?
Zgłoś
S................e 2013-07-08, 10:15 1
Szkoda, że mu od razu nie jebną w mordę i nie złamał drugiej ręki
Zgłoś
maciek24043 2013-07-08, 10:30 2
Jak mnie coś takiego wkurwia, jakiś Amerykański "jutuber" wrzuci film jak wkręca ludzi, jest to w miarę śmieszne, no i zaraz jakiś kretyn z Polski zrobi to samo. Chuj z tym, że w ogóle to nie jest śmieszne, tysiące gimbów i tak plują na monitor ze śmiechu.
Zgłoś
ko11 2013-07-08, 10:52
nieśmieszne.
żenada
Zgłoś
B................z 2013-07-08, 11:02 1
nikt mu nie jebnie bo to same pizdy som

ja bym jebnoł
Zgłoś
bober4 2013-07-08, 11:10 1
To nawet nie jest śmieszne, tylko żałosne, szkoda,że mu nikt nie wyjebał.
Zgłoś
Qbbus1 2013-07-08, 11:14
prawde mowiac jakby ktos o mnie tak podszedl i zapytal... nie zdzazyl by wytlumaczyc... slabe
Zgłoś
dulek93 2013-07-08, 11:14
jakby mu ktoś przyjebał i by to wrzucił to oglądalnośc by wzrosła

)
WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
Zgłoś
m................t 2013-07-08, 11:18
ehh, widać, że wszyscy tylko o jednym myślą, erotomany zajebane
Zgłoś
fine666 2013-07-08, 11:25
1;25
..tak zastanawiał się, że myślałem że zrobi mu.
Zgłoś
ramzes12 2013-07-08, 11:41
Cytat:

Katowice przepraszaja.

Tak właśnie się zastanawiałem skąd taki dziwny akcent.
Zgłoś
DariusQ 2013-07-08, 11:42
para w 1:24. mężczyzna po usłyszeniu propozycji nie wiedział czy się zgodzić dlatego spojrzał na partnerkę, myśląc, że mu pozwoli
Zgłoś
seban271 2013-07-08, 12:20
kiedyś wyłapie w ryj za takie gadanie i tyle będzie z jego zajebistego programiku
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów