Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gównoburza na temat piwa a nie zauważyli że telewizor krzywo powieszony.
gładzie też jakby byle jakie
"Mój ulubiony browar"
Zajebisty masz gust
Proponuję ci jeszcze Harnasia i VIP-a z Biedronki. Twoje kubki smakowe powinny docenić ich kunszt.
Harnaś jak zimny to spoko , VIP jak zimny obleci
Widocznie jestem zimnym chamem i chuj , przynajmniej mogę wypić więcej za mniej xD
Gównoburza na temat piwa a nie zauważyli że telewizor krzywo powieszony.
Są wieszaki regulowane we wszystkich kierunkach. tu widać, że telewizor jest odsunięty od ściany z lewej strony.
Ja pierdole, chlejecie żuherki taterki i potem najebany myślicie że dobrze ruchacie taką łaskę haha polecam wbijać testosteron co 4 dzień 1ml to zobaczycie co to znaczy mieć libido
Polecam również xD
Perlenbacher z Lidla jest zajebisty spróbujcie , polecam
ZimnyCham
Jebane burżuje za 500+ xD hahahaha
Są wieszaki regulowane we wszystkich kierunkach. tu widać, że telewizor jest odsunięty od ściany z lewej strony.
Dalej twierdzę że krzywo. Pewnie ktoś wieszał po znajomości za żubra, perłę lub kasztelana.
obejrzałem zdjęcie i już wiedziałem, że w komentarzach "koneserzy" piwa będą się podniecać jaki żubr jest kiepski. Można by pomyśleć, że zapewne tacy ludzie ściągają przez pośrednika z belgi najlepsze piwa, ale w 99% przypadków piją piwa droższe o 50-80 groszy bo innych nie ma w marketach - hainekeny, książęce, budwaisery itp.
Innymi słowy - nie zesrajcie się jaśniepany.
Belgii jak już.
Ja pie**ole, chlejecie żuherki taterki i potem naj***ny myślicie że dobrze r*chacie taką łaskę haha polecam wbijać testosteron co 4 dzień 1ml to zobaczycie co to znaczy mieć libido
Polecam sie wybrac do lekarza i zaczac leczyc, skoro musisz wstrzykiwac sobie testosteron zeby wyruchac dobrze panne...
obejrzałem zdjęcie i już wiedziałem, że w komentarzach "koneserzy" piwa będą się podniecać jaki żubr jest kiepski. Można by pomyśleć, że zapewne tacy ludzie ściągają przez pośrednika z belgi najlepsze piwa, ale w 99% przypadków piją piwa droższe o 50-80 groszy bo innych nie ma w marketach - hainekeny, książęce, budwaisery itp.
Innymi słowy - nie zesrajcie się jaśniepany.
Jeśli nie znasz takich rodzimych browarów jak Nepomucen, Browar Zakładowy, Stu Mostów, Piwowarownia, Brodacz, Przetwórnia Chmielu, Pinta, Perun, Harpagan, czy mój ulubiony - Trzech Kumpli, to chuja się znasz na dobrych piwach, i nie musisz ich szukać np. w Belgii...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów