📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Postawie piwo, pod warunkiem, ze skoczy jeszcze raz
Nie jestem Faszystą ani pierdolonym Rasistą "NAS"
Kimo36 napisał/a:
Postawie piwo, pod warunkiem, ze skoczy jeszcze raz
To puść sobie filmik jeszcze raz :p
to nie przypadkiem Kozienice ?
A nagrywał to taki śmieszny, mały, łysy, karzełek
Oczywiście też był pijany, a że nagrywał to kradzionym kalkulatorem to troche rozmazane
Oczywiście też był pijany, a że nagrywał to kradzionym kalkulatorem to troche rozmazane
WhyMe? napisał/a:
Mamy XXI w. i kurwa dalej nagrywają filmy w rozdzielczości 20x5
To im zasponsoruj lepszą kamerę jak takiś mądry jest. Kamery/telefony nie są za darmo.
MudPie napisał/a:
To im zasponsoruj lepszą kamerę jak takiś mądry jest. Kamery/telefony nie są za darmo.
Tylko że te całkiem dobre kosztują 100 zł. Więc nie pierdol mi że ludzie mają chujowe telefony bo co widzę to jeden ma tableta drugi iphone itd.
WhyMe? napisał/a:
Tylko że te całkiem dobre kosztują 100 zł. Więc nie pierdol mi że ludzie mają chujowe telefony bo co widzę to jeden ma tableta drugi iphone itd.
100zł za dobrą kamerę telefon ? No proszę Cię.
Z moich znajomych, nikt nie ma smartfona czy tableta. Sam mam k550i który nagrywa filmiki gorzej od pralki.
Zajebiście, zmuszać gościa do robienia głupich rzeczy, wykorzystując jego "głód". Podejrzewam, że w Etiopii nie takie rzeczy dzieci by zrobiły za kromkę chleba.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów