Dzień z życia jegomościa o pseudonimie "Kret". Pomimo żulerskiego trybu życia, jestem przekonany że spuscił by wpierdol zdecydowanej większości użytkowników sadistica
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Kondycja ok, ale mam nadzieję że jest bezpłodny.
Te kopnięcia na koniec jak na żula dobre. Nie staje na palcach nogi podporowej, trzyma względną równowagę. Wyprowadza najpierw kolano potem kopniecie. Kurwa z Najmanem go na początek kariery
Kolejny świetny przykład patologii która nadaje się wyłącznie do zagazowania. Lubię ludzi ogólnie, ale na takich patrzeć nie mogę.
Do roboty! Na 8 godz 5-6 dni w tyg. A nie z zapomogi życ i udawać kozaka na jeden strzał. Dzieci w szkołach pompki czy inne WFowskie rzeczy tez potrafią robic. Racja ze jak na swoj stan to fizycznie wytrzymuje. Tak ze jak wczesniej mowiłem do roboty. Bo jeszcze moga być z chłopa ludzie.
z definicji pener ! a ten drugi, jego przydupas to już całkiem... 14:45 - epic
haqer napisał/a:
Czego innego spodziewać się po Nowej Hucie . Cieszę się, że chcą się oddzielić od Krakowa. Powinni im jeszcze pierdolnąć taki mur jak w 13 dzielnicy a na końcu wysadzić w pizdu. Centrum patologii.
niezłą patologie to ty masz w domu skoro takie rzeczy wypisujesz
huta jest różnorodna jak sam kraków są lepsze i gorsze osiedla jak wszędzie . a że huta chce się odciąć od krakowa to dla tego że ją dyma na kasę i nic na hutę nie daje z tego co słyszałem a tylko bierze kasę .
Rozumiem, że wyznacznikiem zewnętrznie postrzeganego sukcesu jest możność spuszczenia komuś wpierdolu. No pierwszorzędne podejście do samorealizacji.
Z drugiej strony to nadal jest menel, co z tego że wysportowany. Są ludzie osiągający sukcesy w różnych dziedzinach, bardziej wysportowani od niego, a Ty promujesz menela wręcz jak autorytet. Po pewnym czasie zmeneli się w klasyczny sposób i będzie ciężarem dla innych-finansowym i estetycznym (nie uważam spotkań z menelami za coś przyjemnego). Do tego ma córkę która żyje też pewnie z zasiłku i ma spierdolone dzieciństwo bo ma tatusia menela. No klasa, ale koleś umie robić pompki na jednej ręce więc wybaczmy mu resztę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów