18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nikt_nie 2021-09-02, 12:18 2
radek225 napisał/a:

Zapierdalam na tirach i studiuje żeby za 5 lat już na nich nie zapierdalać. Zapierdalasz w jakimś korpogównie za 3 200 brutto bo nie masz kasy żeby zrobić prawo jazdy na C+E
Skoro mój rozporek jest zapięty to dlaczego twoja gęba jest otwarta?

Oj zabolało szeryfa, jebaj na tirach... już pewnie tam zostaniesz.

Nie korpo gównie, tylko największej fabryce samochodów w Polsce kmiocie zapraszam do PSA Stellantis w Gliwicach, załatwie Ci robotę na sprzątaniu kibli, nie będziesz musiał już obciągać na tirach.
Zgłoś
radek225 2021-09-02, 12:21
Nikt_nie napisał/a:

Oj zabolało szeryfa, jebaj na tirach... już pewnie tam zostaniesz.
Nie korpo gównie, tylko największej fabryce samochodów w Polsce kmiocie zapraszam do PSA Stellantis w Gliwicach, załatwie Ci robotę na sprzątaniu kibli, nie będziesz musiał już obciągać na tirach.

To jebaj w fabryce samochodów za 1/3 mojej wyplaty kmiocie do usranej śmierci. Wrzucasz jakieś gówno i płaczesz jak trzecioklasista że nikt się nie śmieję i nie klepie po plecach i nie krzyczy: "Jezu, dawno się tak nie obśmiałem".
Zgłoś
Nikt_nie 2021-09-02, 12:35
radek225 napisał/a:

To jebaj w fabryce samochodów za 1/3 mojej wyplaty kmiocie do usranej śmierci.

Haha, wolę mniejsza kasę, pracę umysłową, normalne godziny pracy i tworzyć coś dzięki czemu masz wogóle pracę

vs

Obciąganie na trasie, połyki na parkingach, szeryfowanie i pierdolenie jak będę miał kiedyś dobrze jak się nie zesram i jeśli wogóle zdam cokolwiek bo nie wiem czy od jazdy na wprost mózg mi nie wysechł na wiór.

Jebaj !! !!

radek225 napisał/a:

To jebaj w fabryce samochodów za 1/3 mojej wyplaty kmiocie do usranej śmierci. Wrzucasz jakieś gówno i płaczesz jak trzecioklasista że nikt się nie śmieję i nie klepie po plecach i nie krzyczy: "Jezu, dawno się tak nie obśmiałem".

Ehhh.... Tępy jesteś, temat albo się przyjmie albo nie, o tym zdecyduje społeczność, a nie taki " Drogowy Szeryf Lachociąg " Jak Ty

a z tego co widzę to jesteśmy w tym samym wieku i już na starcie to co dla mnie jest podłogą dla ciebie jest sufitem.

Naraaaa
Zgłoś
trambulator 2021-09-02, 12:36
Chłopaki, dajcie sobie po razie i zgoda

youtube.com/watch?v=ncl1_2c9kTM
Zgłoś
radek225 2021-09-02, 12:36
Nikt_nie napisał/a:

Haha, wolę mniejsza kasę, pracę umysłową, normalne godziny pracy i tworzyć coś dzięki czemu masz wogóle pracę
vs
Obciąganie na trasie, połyki na parkingach, szeryfowanie i pierdolenie jak będę miał kiedyś dobrze jak się nie zesram i jeśli wogóle zdam cokolwiek bo nie wiem czy od jazdy na wprost mózg mi nie wysechł na wiór.
Jebaj !! !!
Ehhh.... Tępy jesteś, temat albo się przyjmie albo nie, o tym zdecyduje społeczność, a nie taki " Drogowy Szeryf Lachociąg " Jak Ty

Wolę większą kasę którą zainwestuje w studia aby później otworzyć swoją kancelarię. To zapierdalaj dalej w swojej fabryce francuskich wyrobów samochodopodobnych. Za 20 lat może awansujesz na kierownika taśmy produkcyjnej za 200 zł więcej i 5x większe obowiązki + uścisk ręki szefa. A obciąga i szeryfuje twój stary, teraz masz traumę i w każdym zdaniu piszesz że kierowca ciężarówki obciąga i szefuje. Jesteś zbyt głupi żeby prowadzić zestaw, bo wbrew pozorom też trzeba wiedzieć jak jeździć ciężarówką po mieście czy podjechać pod rampę. Ale za 5 lat zmieniam dresy na garnitur, a ty zapierdalaj w swojej fabryczce dalej tępy fizolu
Zgłoś
Jokerd 2021-09-02, 12:42 1
Ej, jebane biedaki - wyjedzcie dalej niz kaczystan to zobaczycie co to sa prawdziwe, godne pieniadze, za ktore pozyjecie na poziomie. I nie mowie o sprzataniu kibli czy wycieraniu osranych dup bylym SSmanom.
Macie leb na karku to stac was na wiecej gdzie mozecie byc docenieni i naprawde cos MiEC.
A tak skaczecie sobie do gardel - jeden bo ma 4 kola i napierdala swiatek piatek na tirach, a drugi bo ma 3 i mysli ze jest miliarderem bo siedzi za biurkiem.
Przykro mi ale wasze 2,3,4 czy nawet 5 tysi polskich zlotowek jest chuja warte (pewnie wiecie to robiac zakupy w biedrze chociazby) i niewspolmierne do wysilku ktory w to wkladacie.. i jeszcze w imie takiego szamba skaczecie sobie do gardel, ja pierdole…
Zgłoś
Nikt_nie 2021-09-02, 12:46
radek225 napisał/a:

Wolę większą kasę którą zainwestuje w studia aby później otworzyć swoją kancelarię. To zapierdalaj dalej w swojej fabryce francuskich samochodów. Za 20 lat może awansujesz na kierownika taśmy produkcyjnej za 200 zł więcej. A obciąga i szeryfuje twój stary, teraz masz traumę i w każdym zdaniu piszesz że kierowca ciężarówki obciąga i szefuje. Jesteś zbyt głupi żeby prowadzić zestaw, bo wbrew pozorom też trzeba wiedzieć jak jeździć ciężarówką po mieście czy podjechać pod rampę. Ale za 5 lat zmieniam dresy na garnitur, a ty zapierdalaj w swojej fabryczce dalej tępy fizolu

Napisz normalnie że "Studiuję Prawo" xD

Dobrze ze zacząłeś studia, widocznie sam doszedłeś do wniosku że "ile można jebać na tych Tirach"

Dąż do celu, będę czekał na mecie

Ps.
Czytaj ze zrozumieniem, z praca fizyczna nie mam nic wspólnego od co najmniej 8lat , chyba że mowa tu o siłowni po pracy to jak najbardziej.

Ps. 2

Nie sraj żarem, szerokości i powodzenia

Jokerd napisał/a:

Ej, jebane biedaki - wyjedzcie dalej niz kaczystan to zobaczycie co to sa prawdziwe, godne pieniadze, za ktore pozyjecie na poziomie. I nie mowie o sprzataniu kibli czy wycieraniu osranych dup bylym SSmanom.
Macie leb na karku to stac was na wiecej gdzie mozecie byc docenieni i naprawde cos MiEC.
A tak skaczecie sobie do gardel - jeden bo ma 4 kola i napierdala swiatek piatek na tirach, a drugi bo ma 3 i mysli ze jest miliarderem bo siedzi za biurkiem.
Przykro mi ale wasze 2,3,4 czy nawet 5 tysi polskich zlotowek jest chuja warte (pewnie wiecie to robiac zakupy w biedrze chociazby) i niewspolmierne do wysilku ktory w to wkladacie.. i jeszcze w imie takiego szamba skaczecie sobie do gardel, ja pierdole…

Ej Ty świeżak, nie wpierdalaj się xD
Zgłoś
radek225 2021-09-02, 12:52
Jokerd napisał/a:

Jako kierowca międzynarodowy zarabiasz więcej na ciężarówce niż te 5, 6, czy 7 koła. Co nie zmienia faktu że na zachodzie pracując nawet jako zwykły robotnik zarabiasz tyle że stać cię na wszystko i jeszcze odkładasz. Pod warunkiem że nie jesteś Polakiem. Jeśli nie jesteś specjalistą w jakiejś wąskiej dziedzinie, to na zachodzie jesteś zwykłym psem i śmieciem. Popychadłem takim jak Rumuni czy Ukraińcy. Dlatego chcę się wykształcić i w swoim kraju zostać kimś.

Nikt_nie napisał/a:

Napisz normalnie że "Studiuję Prawo" xD
Dobrze ze zacząłeś studia, widocznie sam doszedłeś do wniosku że "ile można jebać na tych Tirach"
Dąż do celu, będę czekał na mecie
Ps.
Czytaj ze zrozumieniem, z praca fizyczna nie mam nic wspólnego od co najmniej 8lat , chyba że mowa tu o siłowni po pracy to jak najbardziej.
Ps. 2
Nie sraj żarem, szerokości i powodzenia
Ej Ty świeżak, nie wpierdalaj się xD

Ciężarówka jeżdżę rok rok i od początku miałem plan żeby jeździć i studiować. Nie mam zamiaru 2/3 życia spędzić za kółkiem. Praca jak dla mnie bardzo lekka (zależy od spedycji), ale zaprzedajesz swoje życie firmie w której pracujesz. Zajebista opcja żeby wyjść z długów, czy odłożyć na wymarzony samochód lub mieszkanie/dom. Fajna sprawa żeby popracować tak sobie 5 albo 10 lat ale nie całe życie. Nie sram żarem, tylko odpowiedziałem na atak. Również powodzenia, spełniaj marzenia i staraj się całe życie rozwijać.
Zgłoś
Halman 2021-09-02, 12:58
spokój tam, nie drapać się kociarnia..
Zgłoś
Nikt_nie 2021-09-02, 13:09
radek225 napisał/a:

Jako kierowca międzynarodowy zarabiasz więcej na ciężarówce niż te 5, 6, czy 7 koła. Co nie zmienia faktu że na zachodzie pracując nawet jako zwykły robotnik zarabiasz tyle że stać cię na wszystko i jeszcze odkładasz. Pod warunkiem że nie jesteś Polakiem. Jeśli nie jesteś specjalistą w jakiejś wąskiej dziedzinie, to na zachodzie jesteś zwykłym psem i śmieciem. Popychadłem takim jak Rumuni czy Ukraińcy. Dlatego chcę się wykształcić i w swoim kraju zostać kimś.
Ciężarówka jeżdżę rok rok i od początku miałem plan żeby jeździć i studiować

Walcz o swoje, widzę że charakteru Ci nie brakuje.

Jak będziesz w Gliwicach to się odezwij, jebniemy jakieś bro.

radek225 napisał/a:

Ciężarówka jeżdżę rok rok i od początku miałem plan żeby jeździć i studiować. Nie mam zamiaru 2/3 życia spędzić za kółkiem. Praca jak dla mnie bardzo lekka (zależy od spedycji), ale zaprzedajesz swoje życie firmie w której pracujesz. Zajebista opcja żeby wyjść z długów, czy odłożyć na wymarzony samochód lub mieszkanie/dom. Fajna sprawa żeby popracować tak sobie 5 albo 10 lat ale nie całe życie. Nie sram żarem, tylko odpowiedziałem na atak. Również powodzenia, spełniaj marzenia i staraj się całe życie rozwijać.

Hmm, coś mi tu nie pasi, ja odpisałem na twój :/

Chyba kogoś innego trzeba pocisnąć
Zgłoś
radek225 2021-09-02, 13:11
Nikt_nie napisał/a:

Walcz o swoje, widzę że charakteru Ci nie brakuje.
Jak będziesz w Gliwicach to się odezwij, jebniemy jakieś bro.

I tak od chujów, szeryfów, tirówek, obciagaczy przeszliśmy do piwa . To mnie zawsze na tej stronie rozwalało. Są firmy transportowe w Gliwicach, a właśnie chcę zmienić firmę, bo w tej nie pogodzę pracy ze studiami. Więc całkiem możliwe że może i w Gliwicach będę pracował. A piwa i pacierza nie odmawiam . Apropo tirówek, to jeżdżąc po całej Europie zachodniej nie widziałem ani jednej . Tylko w Polsce i na wschód od Polski stoją.
Zgłoś
pazuzu 2021-09-02, 13:14 2
Nie rozumiem zagadnienia, pod daniami są wymienione alergeny a dwutlenek siarki to często używany konserwant w jedzeniu
Zgłoś
jazio21 2021-09-02, 13:27
Przecież to wszędobylski e220, wpierdalaja go gdzie popadnie. Konserwator
Zgłoś
wojtasbbi 2021-09-02, 13:28
radek225 napisał/a:

Wolę większą kasę którą zainwestuje w studia aby później otworzyć swoją kancelarię. To zapierdalaj dalej w swojej fabryce francuskich wyrobów samochodopodobnych. Za 20 lat może awansujesz na kierownika taśmy produkcyjnej za 200 zł więcej i 5x większe obowiązki + uścisk ręki szefa. A obciąga i szeryfuje twój stary, teraz masz traumę i w każdym zdaniu piszesz że kierowca ciężarówki obciąga i szefuje. Jesteś zbyt głupi żeby prowadzić zestaw, bo wbrew pozorom też trzeba wiedzieć jak jeździć ciężarówką po mieście czy podjechać pod rampę. Ale za 5 lat zmieniam dresy na garnitur, a ty zapierdalaj w swojej fabryczce dalej tępy fizolu

Byku, że też Ci się chce debilowi odpisywać. Olej ciepłym moczem kmiota i tyle
Zgłoś
Nikt_nie 2021-09-02, 13:31
radek225 napisał/a:

I tak od chujów, szeryfów, tirówek, obciagaczy przeszliśmy do piwa . To mnie zawsze na tej stronie rozwalało. Są firmy transportowe w Gliwicach, a właśnie chcę zmienić firmę, bo w tej nie pogodzę pracy ze studiami. Więc całkiem możliwe że może i w Gliwicach będę pracował. A piwa i pacierza nie odmawiam . Apropo tirówek, to jeżdżąc po całej Europie zachodniej nie widziałem ani jednej . Tylko w Polsce i na wschód od Polski stoją.

No kurwa raczej. Tak rozmawiają mężczyźni

Napisz na prv to Ci numer podeśle, się możemy kiedyś napić w Gcach.

Napisz na priv to Ci
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem