📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
Sposób w jaki to opowiada jest zajebiscie zabawny. Niezly popierdoleniec, swoje na bani ma pozytywnie piwo jest xD
Gdyby miał 20 lat, to jeszcze potrafiłbym zrozumieć że robi z siebie idiotę poszukując sławy na YT.
Synek kiedyś zobaczy jaki tatuś był mądry.
Synek kiedyś zobaczy jaki tatuś był mądry.
Typ podobny do śpiącego Gosiewskiego...
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
"Koleś" cipy nie goli. Mówiąc jednak całkiem serio, to próby zdobycia sławy po przez pierdolenie o Chopinie na YT to marzenie każdego nastolatka, ale żeby dorosły, kurwa (chyba) "chłop" (no bo cipy nie goli) nakurwiał bez sensu o cipie, i ogółem o tym jak to kiedyś był Polakiem, a teraz jest szmatą na uchodźstwie, no to przepraszam,(Nienawidzę Peji, ale muszę go zacytować):"Wiecie co z nim zrobić (...)".
patrzac tylko na ryj tego zjeba chcialoby sie zeby aborcja byla legalna
slammer napisał/a:
Kobieta powinna wiedzieć, kiedy ma cipę zdatną do spożycia. Przed moim powrotem do domu, musi jej smakować, a najlepiej to przejść kontrolę sanepidowską.
Zakłądam że na Twoim wyjeździe nie tylko sanepod sprawdził
Koleś z tym RMFfm mnie powalił.
swój chłop macie tu jego kanał youtube.com/user/grzesiulasvegas
wypowiedz zabawna ale sam miał ruchy jak z wibrusem w dupie albo tam sobie cewke stymulował
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów