18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Zvvycięzcy / VVinners
Pan_Generał • 2013-09-02, 16:33
Przedstawiam zajebiste grafiki, z projektu ZVVYCIĘZCY/VVINNERS

Cytat:

Myślą przewodnią projektu ZVVYCIĘZCY/VVINNERS jest unikalne zestawienie polskich zwycięstw, które przeszły do legendy i inspirują kolejne pokolenia Polaków. W projekcie unikamy poruszania tematów martyrologicznych, skupiając się na promocji licznych polskich zwycięstw, sugerując, że tak jak kiedyś, są one możliwe współcześnie. Ukazujemy Polskę jako kraj - kolebkę zwycięzców i walecznych, niezłomnych ludzi, dla których najważniejsza zawsze była wolność - tak jak dla Spartan.

więcej w komentarzach

Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards.
Zgłoś
Shaggy93 2013-09-02, 23:51
Pan_Generał napisał/a:

grzechu5444, dzięki tym grafikom może część ludzi uwierzy w siebie, że mogą coś zrobić z rządem i rozbić go w pizdu.

Wiara to dopiero połowa sukcesu. drugą połowę buduje się czynami. szkoda, że o tej drugiej tak często zapominamy... dla ciebie wielkie piwo za wstawki.

,,Po­lacy są samą od­wagą. Są straszni!''
Dorothy Thompson
Zgłoś
RavenRR 2013-09-03, 8:11
Och nie, jestem tym jebanym lewakiem, którego ktoś tam w komentarzach chciał się pozbyć, a mimo to te prace mi się podobają! Co teraz?! Jak żyć?!

Trójeczka zajebista, gratuluję twórcy
Zgłoś
Tomaszek666 2013-09-03, 8:47
Bardzo ładne, bardzo srogie, bardzo mało...
wincyj.

Plakaty - "chcem mnóstwo". Bardzo zajebiste. dwa "ale":
-pierwszy al: czasami niska "jednoznaczność" dopiero dzięki komentom pojąłem że zawisza to zawisza, nad enigmą kminiłem z minutę, ale dałem rade sam

-drugi al: wincyj: dywizjon 303, ORP Burza/ORP Piorun, Kircholm/Chocim/Oliwa, nieznana kompletnie bitwa w zatoce Świeżej (wypasiony temat: pl.wikipedia.org/wiki/Bitwa_na_Zalewie_Wi%C5%9Blanym), Orsza

To tak na szybko, a do czego zmierzam - jest kupa momentów w naszej historii, o których nie pamiętamy, bo nie wiemy/nie znamy - a można się nimi chwalić dużo lepiej/bardziej niż oklepanymi bitwami z których nic kompletnie nie wynikło...

Projekt popieram, jest zajebisty.
leci bro.

„Piękno Rosji polega na tym, że nic się w niej nie da przewidzieć… To jest jej konstytucja i kto tego nie rozumie, jest po prostu c h u j e m”.„Encyklopedia duszy rosyjskiej” Wiktor Jerofiejew
Zgłoś
Chezi 2013-09-03, 21:13 2
Poprosiłem o przeróbkę na pewnej stronce, wygląda dobrze nawet na monitorze 1920x1080.

Zgłoś
p................s 2013-12-05, 20:03

W nawiązaniu do tematu: sadistic.pl/zvvyciezcy-vvinners-vt227034.htm chciałbym poinformować każdego sadola, że w końcu można przystroić swoją jamę o całkiem nie banalną grafikę shop.goverdose.com/

cały projekt dostępny tutaj: behance.net/gallery/Goverdose-20-05-VVinners-Zvvyciezcy/10654063
Zgłoś
p................s 2013-12-05, 20:05
uzyskałem info, że można już zamawiać plakaty: shop.goverdose.com/
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów