18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu
Zwiastun, kontra gra
Mr Dan • 2012-06-13, 21:27
Jak widać gry trochę się różnią od zwiastunów pokazywanych wszędzie.

Może to też przestroga, by oglądać 'gameplaye' z gier przed zakupem.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
terefereqwerty 2012-06-14, 0:45
a kto z was kurwa grał w diablo III ? Odpierdolcie sie od tej gry bo z tekstów pisanych powyżej wychodzi ze nikt nie kupił tej gry i nikt nie grał.
Zgłoś
bania88 2012-06-14, 2:07 1
@UP Ja gralem. I dla mnie jest tak samo dobra jak D2. Jedyna roznica jest duzo lepsza grafika. Fabula podobna grywalnosc ta sama, wiec nie rozumiem tych napinaczy co mowia, ze D3 gorsze od D2.
Niby czemu mialoby byc gorsze?
Co jest innego?
Zgłoś
nanab 2012-06-14, 7:30
To debilo III było gotowe już z 5 lat temu(napisane w dwa weekendy), tylko tyle zajęło im zrobienie trailerów.
Zgłoś
Kozmi 2012-06-14, 9:00 1
Mr Dan napisał/a:

Przepraszam, ale gry które tu przedstawiłeś są jednymi z najlepiej grywalnych gier

Poza ty jest przekłamanie, bo jeśli chodzi o FF7 to to nie jest trailer gry tylko filmu

(dokładnie "Final Fantsy VII: Advent Children")
Zgłoś
Ivanowicz 2012-06-14, 11:04
zeetox napisał/a:

Final fantasy? Filmik jest z FF IX z tego co się orientuję, a gameplay chyba z FF III.

Film nie jest żadnym trailerem! Jest to kilka scen z Final Fantasy 7: Advent Children! A gameplay jest z Final Fantasy 7. Gra wydana w 1997 roku, a film w 2005.

i tylko dla jasności:

Zgłoś
normale 2012-06-14, 11:44
Trzeba być idiotą żeby sądzić, że gra będzie wyglądać jak na trailerze.

Taką samą głupotą jest pokazywanie urywków z początków gier, gdzie gra się jeszcze nie zdążyła się rozpędzić. Poza tym każda rozsądna osoba ogląda gameplay przed zakupem czy ściągnięciem gry.

Co tu dużo mówić, autor filmiku albo jest niesamowitym naiwniakiem albo po prostu kiepskim hejterem.

A co do diablo 3, to grywalność znacznie wzrośnie kiedy będzie można pojedynkować się z graczami. Tyle.
Zgłoś
Smeagol 2012-06-14, 12:23
Widzę ktoś ogląda pojebusa dunkeya
Zgłoś
Orissa 2012-06-14, 14:17
Co chcecie, przerywniki często zostawiają pewien niedosyt, że nawet najważniejsze momenty gry nigdy nie wyglądają tak super. To jeszcze nie te czasy kiedy pre-render przestanie się różnić od silnika na żywo. Wiem że grywalność to jedno, ale ten filmik ciśnie akurat samo wykonanie gry pod względem graficznym
Zgłoś
guru90 2012-06-14, 16:11
serce mnie zabolało jak zobaczyłem bioshock'a na tym śmiesznym filmiku.
Zgłoś
odgrujahad 2012-06-14, 20:54
Nie wierze.
Powiedz mi, grałeś w jakiekolwiek gry blizzarda?
Bo dowaliłeś trzy najlepsze. Mówiąc wprost, SC, Diablo, WoW, są grami zajebistymi, a jak nie grałeś, to nie oceniaj (jak grałeś i ci się nie podobają, to nie wiem, spróbuj simsy?)
Zgłoś
Mr Dan 2012-06-14, 21:02
Zwiastun, cutscenka - jeden chuj ^^

Jest wiele gier, jak to było wymienione, które nie stosują tanich sztuczek pokazując jakiś kosmos graficzny (D3), tylko silnik z gry, albo coś, co nie odbiega za bardzo od gry.
FF13, DMC4, GoW... jakoś mało odbiegały od cutscenek / trailerów.

PS: Dzięki zbawcy, jeszcze 10 osób niech napisze, że FF7, to z filmu FF7: Advent Children.

@UP grałem w WoW'a 2 dni i był nudny. Kumpel pokazał mi potem jak się gra na jego 80lv paladynie, a WoW dalej nudny.
Zgłoś
Kemys 2012-06-14, 21:15
Mr Dan napisał/a:

Drogi kolego! To co pokazujesz to nie zadne zwiastuny a tym bardziej nie gameplay'e tylko filmy zapowiadajace gre Trzeba być naprawde naiwnym żeby pomylić gameplay z czymś takim...
Gameplay- en.wikipedia.org/wiki/Gameplay
Pozdro!
Zgłoś
Mr Dan 2012-06-14, 21:48
Znawcy i interpretatorzy literatury internetowej się znaleźli

Mamy zwiastun/cutscenę, a potem obraz z gry, który nazwałem gameplayem.
Tak się składa, że jak wpisujesz w YT gameplay, to wyskakuje, to, jak ludzie w to grają.

Ale dobra, skora tak was tym uraziłem, to naprawdę, ale naprawdę... to mnie w ogóle nie obchodzi
Zgłoś
acold 2012-06-15, 0:58
Jak ktoś nie jest w stanie odróżnić cinematica od trailera to niech spi... Over and out.......
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem