18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
piotrekp25 2014-09-02, 21:45
na pewno ma kutasa
Zgłoś
pepik_xiv 2014-09-02, 23:23
Dno, pomysl do kurwy, tylko moglaby do dzioba. Ruch bezwarnukowy wyrobioy.

XxXxX
Zgłoś
Parzo 2014-09-02, 23:24
Nałykała sie spermy to teraz jej sie odbija. Tak to jest jak zrobiła gang bang z murzynami.

Wymyj zęby, mój siwek lubi czyste stajnie...
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
Zgłoś
Policeman 2014-09-02, 23:35 12
Czytam te komentarze i aż wylewa się z nich dziewicza sperma. Banda kurwa idiotów moralistów, komentatorów głupot. Beka w filmiku dla jaj i co? Idiotka? Głupia kurwa? W jakim świetle stawiają was takie komentarze. Wylewacie swój cebulowy pot pod jakimś głupim filmem.
Zgłoś
asdf1991 2014-09-02, 23:35
Aj pierdolicie dobra śmieszka
Zgłoś
Dziku11 2014-09-02, 23:42
Szkoda, że się nie porzygała.
Zgłoś
f................r 2014-09-02, 23:49 3
4hitch napisał/a:

O co będzie jak się dowiedzą faceci na sadisticu, że kobiety robią też kupę...

Ty chyba na hardzie nigdy nie byłeś a nazwa Mr. Hardistic jest Ci obca...
Zgłoś
Bardok 2014-09-03, 0:51
Zakochalem sie :*
Zgłoś
m................a 2014-09-03, 1:00
Widzę, że nie było, więc pojadę klasykiem: szarpałbym ją jak jehowy klamkę. Zdrowa dupa i tyle w temacie.
Zgłoś
S................s 2014-09-03, 1:30
Jak dziwce po opłatku...
Zgłoś
tothic 2014-09-03, 2:05
Nie pozostaje mi znowu powiedzieć nic innego ponad to, że to coś to :
Tępy Amerykański Kurwiszon.
Dobranoc
Zgłoś
N................s 2014-09-03, 2:20
To jest dla ciebie ladne?

ale chujowe ;p
Zgłoś
Poziomkowy 2014-09-03, 2:54
Ani to ladne, ani madre. Kawal prostaka... Fajnie, lubie kobiete, ktora czuje sie przy mnie swojo, albo ja przy niej, ale to to kurwa kawal chama jest(przeciez to cos zaraz bełta pusci). Obrzydliwe.
Jeszcze te bekanie na cmentarzu przed pomnikiem, o chuj chodzi temu tepemu kurwisku? :/
Zgłoś
Jakubix 2014-09-03, 7:37
Jak na mój gust, to lubi z dupy do ust.
Zgłoś
Gruszek83 2014-09-03, 8:04
kurwa jaka idiotka .... nie ma to jak pierdolnąć sobie filmik ze swoim ryjem i bekać .... normalnie inteligrncja kurwa i mózg chomika choć myśle że chomik mądrzejszy.... IQ kurwa Bonusa BGC, Tigera oraz jego zwinklowanej żonci freestajlującej Kobry....a przy okazji Łódź przeprasza żę Tiger i Kobra tam mieszkają
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów