📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
na pewno ma kutasa
Dno, pomysl do kurwy, tylko moglaby do dzioba. Ruch bezwarnukowy wyrobioy.
Czytam te komentarze i aż wylewa się z nich dziewicza sperma. Banda kurwa idiotów moralistów, komentatorów głupot. Beka w filmiku dla jaj i co? Idiotka? Głupia kurwa? W jakim świetle stawiają was takie komentarze. Wylewacie swój cebulowy pot pod jakimś głupim filmem.
4hitch napisał/a:
O co będzie jak się dowiedzą faceci na sadisticu, że kobiety robią też kupę...
Ty chyba na hardzie nigdy nie byłeś a nazwa Mr. Hardistic jest Ci obca...
Widzę, że nie było, więc pojadę klasykiem: szarpałbym ją jak jehowy klamkę. Zdrowa dupa i tyle w temacie.
Jak dziwce po opłatku...
Nie pozostaje mi znowu powiedzieć nic innego ponad to, że to coś to :
Tępy Amerykański Kurwiszon.
Dobranoc
Tępy Amerykański Kurwiszon.
Dobranoc
Ani to ladne, ani madre. Kawal prostaka... Fajnie, lubie kobiete, ktora czuje sie przy mnie swojo, albo ja przy niej, ale to to kurwa kawal chama jest(przeciez to cos zaraz bełta pusci). Obrzydliwe.
Jeszcze te bekanie na cmentarzu przed pomnikiem, o chuj chodzi temu tepemu kurwisku? :/
Jeszcze te bekanie na cmentarzu przed pomnikiem, o chuj chodzi temu tepemu kurwisku? :/
kurwa jaka idiotka .... nie ma to jak pierdolnąć sobie filmik ze swoim ryjem i bekać .... normalnie inteligrncja kurwa i mózg chomika choć myśle że chomik mądrzejszy.... IQ kurwa Bonusa BGC, Tigera oraz jego zwinklowanej żonci freestajlującej Kobry....a przy okazji Łódź przeprasza żę Tiger i Kobra tam mieszkają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów