18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:37
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-27, 17:56
Zwierzaki - kto co hoduje
miedziak • 2010-07-10, 16:16
Siemanko zakładam ten temat bo ciekawi mnie co sadyści hodują w domu

To może ja zacznę:
-pies
-kot
-Boa tęczowy kolumbijski
-kilkanaście ptaszników
-3 gekony toke
-skorpion skalny
-3 żaby bambusowe
-2 rzekotki żabie
-2 żaby bananowe
-1 suma europejskiego (kumpel wczoraj złowił młodego osobnika na Warcie i sobie wiozłem do akwarium podhodować jakiś czas)
Generalnie jestem miłośnikiem terrarystyki
Dobra teraz wasza kolej
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support us

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!

Support us with PayPal
 already done / not interested
J................o 2013-04-24, 20:47
hyhy, wiedzialem że wolisz ruchać kota
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2013-04-24, 20:48 1
A.J.K.S napisał/a:

Nie rucham jej

Ładnie tak kłamać?
Zgłoś
Moby_Dick 2013-04-24, 21:03 2
A.J.K.S napisał/a:

Pragnę zaprezentować wam pannę Ruzię
"nie ruchałem itp.."

Ale chociaż ją pieścisz?
Zgłoś
Pisi 2013-05-01, 8:31 8
Przedstawiam wam moje stadko :

Eryk:

Maciek:

Gienia:

Henio:

Jest tego więcej, ale nie chce mi się robić zdjęć

A to jest smok, Fred !:
Zgłoś
Pener 2013-05-01, 8:52 1
krab Eryk najlepszy
Zgłoś
evilmatt 2013-05-02, 13:22
Idź Ty gupi, widział Ty kiedy kraba? To je stonoga
Zgłoś
P................C 2013-05-09, 20:17 8

nowy szczur, bo staremu się umrzyło
Zgłoś
The Butcher 2013-05-09, 20:18
Nie trzeba było go wsadzać w dupę K@Cu
Zgłoś
P................C 2013-05-09, 20:20
nie wsadzałę

no może troszeczkę
Zgłoś
Conscribo 2013-05-09, 22:30 1
ta, w dupę...

następnym razem owiń go wcześniej taśmą, to nie pęknie
Zgłoś
Misiek_ 2013-05-15, 22:23 2

Jak widze niektóre z Waszych zwierzątek to sobie tak myślę. Jak ja bym zobaczył coś takiego w domu to biegł bym po szpadel.

Od razu odpowiadam. Nie, ta różowa szczoteczka nie jest moja.
Zgłoś
Pan_Generał 2013-05-16, 0:08 7
Mój kot o imieniu kudłaty

Ktoś go wyrzucił rok temu (chyba czerwiec), to go przygarnąłem. Mam jeszcze kotkę, która również jest przygarnięta i czarna. Tak mi się trafiło w UK. Więc możecie przyjeżdżać po koty, hehe. Jest ich trochę.
Zgłoś
b................� 2013-05-16, 10:33 1
Całkiem szlachecki ten twój kot trzeba przyznać
Zgłoś
p................y 2013-05-16, 10:46 11
Był przełom czerwca-lipca, gdy pewien pan przyniósł od mojej mamy - koleżanki z pracy kotka, gdzie nie mógł być utrzymywany z powodu ilości braci i sióstr (z tego co mi wiadomo to było kotków za dużo i je rozdawali). Od tamtego czasu była chowana u nas mileczka, bo tak ją nazwaliśmy, w końcu to kotka. Milka wzięło się od tego, że jest trikotką (dla nie wtajemniczonych trzy i więcej kolorową kotką). Czasami wychodzi się z nią na dwór, ale większość czasu przesiaduje w domu, a zagrożeniem dla nas jest otworzenie balkonu (mieszkanie znajduje się na 4 piętrze). Gdy balkon zostanie otworzony to ona już jest pod drzwiami i chce skoczyć na barierkę, interesują ją muchy i inne ptactwo za którymi gania i strach pomyśleć skok przez barierkę balkonu , ale na szczęście wolimy się kisić w domu i czekać do zimy na chłodniejsze dni . Poniżej kilka fotek mileczki w kolejności dorastania.

Zgłoś
G................a 2013-05-16, 18:53
śliczny szylkret
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem