18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Miecz 2015-06-02, 23:31
Patrząc na niektóre akcje to jakbym widział sztab wyborczy Dudy.
Zgłoś
fyncman 2015-06-02, 23:54
Wchodzisz - bądź co bądź - na sadistic.pl, dodajesz śmieszny filmik ze zwierzętami i jeszcze bezczelnie piszesz, że jest "mało sadystyczny"?
To po co to robisz?
Dlaczego nie możesz dodać go na jakąś stronę przeznaczoną do dodawania śmiesznych filmików ze zwierzętami?

A kto umarł, ten nie żyje.
Zgłoś
P................� 2015-06-03, 0:04
Jakie dobre zwierzaki, niektóre nawet pomagały rozstawić to lustro
Zgłoś
Sromotnikov 2015-06-03, 0:31 1
Koty jak koty, sie bawia i jest fajnie, ale te czarnuchy jak zwykle musza wszystko rozpierdolic
Zgłoś
Schabik 2015-06-03, 9:13
Jak się popatrzy na te goryle to już wiadomo czemu czasem szyby na wiatach przystankowych są powybijane.
Zgłoś
C................a 2015-06-03, 9:21
Miecz napisał/a:

Patrząc na niektóre akcje to jakbym widział sztab wyborczy Dudy.

Czy ja dobrze widzę? Piszesz o polityce... w temacie o lustrze ustawionym w afrykańskim buszu.
Zgłoś
Hoofner 2015-06-03, 11:16
fyncman napisał/a:

Wchodzisz - bądź co bądź - na sadistic.pl, dodajesz śmieszny filmik ze zwierzętami i jeszcze bezczelnie piszesz, że jest "mało sadystyczny"?
To po co to robisz?
Dlaczego nie możesz dodać go na jakąś stronę przeznaczoną do dodawania śmiesznych filmików ze zwierzętami?

czasem myślę, że każdemu przyda odpoczynek dla oczu od harda patrząc też na ilość piwo wiele osób się ze mną zgodzi, zresztą wrzuciłem to po tym jak admini usunęli mi temat ze zwierzętami które są obrzezane ze skóry na żywca powodem było niezgodne z regulaminem hard ale ja to do czarności wrzuciłem. Mam nadzieje, że jesteś usatysfakcjonowany z mojej odpowiedzi.

Pozdrawiam
Zgłoś
Xamix 2015-06-03, 11:47
kartonxcs napisał/a:

Goryl jaki cwaniak niby że nie patrzy a tu znienacka bum hehe

a ja 2 razy oglądałem i szukałem jak głupi murzyna a tu chodziło o goryla

Mariuszku kurwa gdzie są gwałciciele mojej babci!!
Zgłoś
Sokole_Oko 2015-06-03, 15:29
Czyli luty 2013 posklejany z innych ujec...
plus cosik dodano...
Taki fajny F5 w sumie ...
sadistic.pl/reakcja-przechodniow-na-60-cali-w-lesie-vt176241,15.htmcomments

Nie ma ze boli Ma boleć i chuj !
Zgłoś
Siobhaan 2015-06-03, 20:00
Szympanse z 1:18 wyczaiły o co chodzi z lustrem nawet sobie żarty robiły z odbicia!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów