📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pies wyczuwa zjebów i atakuje, cóż w tym dziwnego? No, ale jak od 54 pokoleń u szmatozjebów jest chów wsobny (czyli, dla nieogarniętych: brat siosrę zapyla i brata w dupę harata) to i niewiedza kwitnie... Szkoda że jej nie upierdolił solidnie.
dzieciaka ciagnela za soba krzyczac zeby zadzwonic na policje, nastepnie dzieciaka puscila, po czym dizeciak mial amortyzacje zeby gktos go zlapal, nastepnie dalej nagranie leci - zadzwon po policje. To jacys cyganie czy zorganizowana grupa socjalna?
Za dużo decybeli na metr kwadratowy.
Niestety ale pewnie pieś pójdzie do uśpienia bo śmiał zaatakować brudasów... A co do nich to typowe prowokacyjne zachowanie. Skoro uważali że jest niebezpieczny to po chuja jeszcze podchodzili. Oczywiście nagrywane w środku (bo tylko tak potrafią). Po prostu szkoda słów.
Za takie gowno filmiki powinien byc ban! Co sie dzieje ze starym dobrym sadolem?
A tam. Pierdolenie ,u nas za 10 lat bedzie to samo ,bo oni maja po 6 dzieci ,a polaczki wygodne wcale albo 1 .wiec kwesta czasu az wyginecie a oniprzejma caly swiat czy sie wam podoba czy nie i zadne programy 500 plus nie pomgaja a wrecz jesst mniejszy przyrost polaczkow
silwerbalk napisał/a:
Przecież kurwa od wieków ciapaki nie lubią psów i mają je za zwierzęta nieczyste z racji tego że kiedyś pies ugryzł ich pedoproroka Mahometa.... Psy podchodzą do nich z wzajemnym szacunkiem że chcą ich zagryść w jak najkrótszym czasie... Ta wojna gatunków jest starsza niż islam...
Psy to bystrzaki. Jak napisałeś, jeden zobaczył czym grozi słuchanie Mahopeda i nie wytrzymał. Podobno rzygał trzy dni.
Karol.Tar napisał/a:
Za takie gowno filmiki powinien byc ban! Co sie dzieje ze starym dobrym sadolem?
Człowieku skończ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów