📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
nie jego wina, ze mial takich rodzicow
pewnie tych wszystkich głosów nasluchał się ruchając te wszystkie zwierzęta to weszło mu samo w nawyk
asdasdasd
on tak zwabia swoje ofiary
Te wasze komentarze są coraz bardziej chujowe... 90 procent napisała to samo do kurwy nędzy. Widać, że niedziela wieczór, mama pozwala do 12 posiedzieć łebasom.
Pozdrawiam starego sadola, gdzie pod każdym tematem była jakaś merytoryka, albo chociaż wymiana zdań. Nawet pod równie głupim jak ten.
Pozdrawiam starego sadola, gdzie pod każdym tematem była jakaś merytoryka, albo chociaż wymiana zdań. Nawet pod równie głupim jak ten.
Czekamy na rmx
Ale co w tym dziwnego?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów