📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
myślałem że popuści zaraz
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Czy ktoś może pokazać jak ta atrakcja wygląda z dołu ? Strasznie mnie ciekawi, czy rzeczywiście jest powód do takiego darcia ryja.
Rasizm jest jak murzyn, nie powinno go być.
hahahahah nie musialem nawet ogladac filmiku zeby zaczac sie smiac ! piwsko za sama nazwe tematu !
zawsze jak ogladam zenskie odmiany tych zwierzat sie dziwie - kazda z tych samic jest zawsze mega brzydka, zadko da sie cos fajnego skumac.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów