kampania społeczna
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
tak kurwa, wklejajcie to na sadola to nam zniszczycie harda... niech ludzie jeżdżą tak jak jeżdżą, przynajmniej jest co oglądać jak się trafi ktoś z kamerką...
zamiast reklam podpasek i syropków powinna przewijać się w każdej TV jakaś reklama społeczna..
Np głupie noszenie odblasków. ile z was popierdala w ciemnych ciuchach brzegiem ulicy, nie zdając sobie nawet sprawy z tego jak mało widoczni jesteście ?
myślę, że takie kampanie jednak coś dają.
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Np głupie noszenie odblasków. ile z was popierdala w ciemnych ciuchach brzegiem ulicy, nie zdając sobie nawet sprawy z tego jak mało widoczni jesteście ?
Co kurwa zwolnij?? Młody się wpierdala na pasy, na nic nie patrzy i pierdoli wszystko. Kierowca ma myśleć za niego? Niech pieszych uczą jak się po przejściu chodzi. Rozglądnąć się i ocenić z jaką prędkością porusza się samochód to nie problem, a jechanie po mieście z prędkością 40km/h to jest kurewski problem.
Jest to kampania społeczna, ma uświadomić kierowców w większości "królów prostej" i niewydarzonych "drifterów", że są miejsca w których należy zachować szczególną ostrożność. Co prawda mało sadystyczne ale daje do myślenia, przypomina, że nie tylko kierowcy są użytkownikami drogi. I nie ma co tu chejtować skoro nie ma się prawa jazdy i nie miało podobnej sytuacji na drodze z nagle wyłaniającym się z ciemności człowiekiem albo wybiegającym dzieckiem.
marnotrawna napisał/a:
zamiast reklam podpasek i syropków powinna przewijać się w każdej TV jakaś reklama społeczna..
ja jak jade gdzies rowerem i wiem ze wroce jakbedzie ciemno to zawsze zabieram kamizelke odblaskową,tylko debile mysla ze to wstyd i obciach w czyms takim smigac...w Angli nawet motocyklisci je ubieraja
Cytat:
Co kurwa zwolnij?? Młody się wpierdala na pasy, na nic nie patrzy i pierdoli wszystko. Kierowca ma myśleć za niego? Niech pieszych uczą jak się po przejściu chodzi. Rozglądnąć się i ocenić z jaką prędkością porusza się samochód to nie problem, a jechanie po mieście z prędkością 40km/h to jest kurewski problem.
Ale ty jestes zjebany...w miescie jest do 50 bo przy takiej predkosci jak wpierdolsiz sie pod auto masz szanse na przezycie,a przy 60 twoje szanse drastycznie spadaja
Młody jest prawie jak T1000 :]
Szczerze, tylko L-ki jeżdżą tą 50tką. A 40, ma być bezpieczne, przy tej prędkości samochodu człowiek jest tak wkurwiony, że jak dojedzie na miejsce to zajebie kogoś kluczem do opon wyjętym z bagażnika.
Najlepiej zostawić samochody w garażach i nie będzie wypadków. Zasada jest taka że nawet na zielonym świetle trzeba się upewnić czy jest bezpiecznie na przejściu, a nie jak ta łajza na filmie. To jest klasyczne spotkanie dwóch idiotów, jeden kretyn jedzie samochodem, drugi przez nią przechodzi. Selekcja naturalna działa jeden idzie do piachu a drugiemu zabierają prawko.
ja wiem, że to dziecko i sratytaty ale jak się włazi na pasy to się rozgląda a na filmie ewidentnie pokazana głupota szczyla "a wylezę, pewnie nic nie jedzie". Z samochodem człowiek nie wygra i koniec.
Wszedł gnojek i nawet się nie rozejrzał czy coś jedzie czy nie tylko idzie i chuj go to obchodzi, to dostał za swoje
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów