18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Jajamiomate 2024-10-03, 10:21 1
Daj jakieś źródło… ciekawy jestem co dokładnie się tam stało
Zgłoś
Bmwf10520 2024-10-03, 11:58 1
Nome napisał/a:

wyobraźcie sobie jak u nas by każdy Seba miał pukawkę...

Człowieku nie masz widać pojęcia jak łatwo w Polsce kupić gnata,nawet legalnie możesz kupić czarno prochowa spluwę.
Ładowanie ciut dłuższe ale są dostępne specjalne ładownice ułatwiające proces.
W piłce jest prawie 200 tysięcy zarejestrowanych sztuk broni czarno prochowej
A pewnie nie każdy kupujący w sieci broń tego typu ja rejestruje.
Nie mówiąc o tym co po wsiach ludzie trzymają.

[ Dodano: 2024-10-03, 11:58 ]
W Polsce*
Zgłoś
Nome 2024-10-03, 12:03
Bmwf10520 napisał/a:

Człowieku nie masz widać pojęcia jak łatwo w Polsce kupić gnata,nawet legalnie możesz kupić czarno prochowa spluwę.
Ładowanie ciut dłuższe ale są dostępne specjalne ładownice ułatwiające proces.
W piłce jest prawie 200 tysięcy zarejestrowanych sztuk broni czarno prochowej
A pewnie nie każdy kupujący w sieci broń tego typu ja rejestruje.
Nie mówiąc o tym co po wsiach ludzie trzymają.
W Polsce*

wiem, że jest źle i będzie gorzej, ale na razie jeszcze w Polsce pracodawcy nie mają opracowanych zasad zwalniania pracowników, żeby uniknąć rzezi, w pięknym US mają, bardzo dokładne i szczegółowe, bo tam takich rzezi było co niemiara, i ginęli nie tylko pracodawcy, ale również pracownicy, bo taki przygłup wpadał ze spluwą w walił po wszystkich...

[ Dodano 2024-10-03, 12:10 ]
WąsatyZbój napisał/a:

Nie tylko Seba... Wielu januszy biznesu, zakończyłoby życie przed czasem, albo szybko by się nauczyli, że robotnikowi z kwalifikacjami i długim stażem, trzeba płacić więcej, niż minimalne.

co cóż, kiedyś na wigilii w pracy (firma budowlana) nasz szef szybko się zmył, dosłownie po pól godzinie, pytam się chłopaków co go tak wywiało, a chłopaki w śmiech, ale ja dalej głupia, więc drążę, no to mi wytłumaczyli, że żadne szef w budowlance nie pije ze swoimi pracownikami, bo by dostał wpierdol
(firma była całkiem porządna i szef też nie najgorszy, ale jak widać przestrzegał dokładnie zasad bhp w budownictwie)

WąsatyZbój napisał/a:

Pisząc, o patusach, ćpunach, ochlejach i durniach, mających dwie lewe ręce do wszystkiego, masz rację. Tyle, że istnienie takich życiowych ofiar z małym rozumkiem, nie usprawiedliwia w niczym januszy biznesu, płacących minimalne wynagrodzenie także pracownikom z wykształceniem, wiedzą, kwalifikacjami, doświadczeniem i długim stażem pracy. Takich gównianych szefów, w Polsce pełno. Jak najbardziej, zasługują na kulkę z kałacha.
W Polsce, związkowcy, dostają kasę od zarządów, żeby nie robili hałasu i nie żądali zbyt wiele. Znam nawet osobiście kilku takich, co po zmianie właścicieli firm, przestali być związkowcami, a zostali członkami zarządów. Oni też zasługują na kulkę w łeb.

a tu to niestety ma zupełną rację

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
PeterZimmerman 2024-10-03, 18:47
Przywrócili go na stanowisko?
Zgłoś
Geraldinio 2024-10-03, 21:34 1
dżonyłojlker napisał/a:

No i co by się stało, pewnie by pozabijał wszystkich wokół...
...bo nożem, młotkiem, śrubokrętem czy czarnoprochowcem już nie da rady.

Nożem, młotkiem czy śrubokrętem jest chyba trochę trudniej kogoś zajebać, niż po prostu pociągnąć za cyngiel.
Wiem co mówię, jestem w tym specjalistą, gram w gry od ponad 30 lat xd

Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Zgłoś
S.T.U_Cummins 2024-10-04, 1:10
dżonyłojlker napisał/a:

Kolejny zwolennik wolnego dostępu do broni z dennymi argumentami.

Boga nie ma
Na sadistic'u cała prawda !!!
Zgłoś
Dziamdzi91 2024-10-04, 1:51
dżonyłojlker napisał/a:

To "broń się" śrubokrętem i nie płacz o broń, skoro nie ma różnicy.
Zgłoś
Cynski 2024-10-04, 7:43
Zdobycie pozwolenia na broń przypomina raczej procedurę podobną jak przy zdawaniu prawa jazdy a nie wybitnie skomplikowaną procedurę.
Wniosek - po prostu im się nie chce.
Zgłoś
Irenvelle 2024-10-04, 9:08
dżonyłojlker napisał/a:

Ja pierdole chlopie jak koles ma noz to go nawet zatrzyma kilku facetow z krzeslami albo mu ktos od tylu z rury przyjebie, a jak ma pukawke to wszystko jest martwe, wartosc bojowa zupelnie inna, i w stanach sie nie sprawidzil dostep do broni, co z tego ze strzelajacy moze byc zastrzelony jak zanim go zastrzela to upierdoli 20 osob
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-10-04, 11:12
S.T.U_Cummins napisał/a:

Kolejny zwolennik wolnego dostępu do broni z dennymi argumentami.

Kolejny lewoskrętny zwolennik nadstawiania drugiego policzka, tudzież dupy.

Dziamdzi91 napisał/a:

To "broń się" śrubokrętem i nie płacz o broń, skoro nie ma różnicy.

Śrubokręt jest w sam raz na niedobrego szefa, na uzbrojonych kacapów nie pomoże - przecież lada moment zaatakują Polskę.

Irenvelle napisał/a:

Ja pierdole chlopie jak koles ma noz to go nawet zatrzyma kilku facetow z krzeslami albo mu ktos od tylu z rury przyjebie, a jak ma pukawke to wszystko jest martwe, wartosc bojowa zupelnie inna, i w stanach sie nie sprawidzil dostep do broni, co z tego ze strzelajacy moze byc zastrzelony jak zanim go zastrzela to upierdoli 20 osob

Dlatego wymieniłem też czarnoprochowca. Pisząc o US&A tylko się ośmieszasz, tam niemała część społeczeństwa to małpy i inne dzikusy, a biali amerykanie też są mocno uwstecznieni intelektualnie.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Smokw 2024-10-04, 15:09
Nome napisał/a:

Bo tego kałasza to tak na legalu kupił.
Zgłoś
jjzz26 2024-10-06, 0:44
Nome napisał/a:

Ha tfu. Mentalny niewolnik.
Zgłoś
Dżizas_kurde 2024-10-06, 1:19
Nome napisał/a:

Ale wies zże każdy seba może mieć ? wystarczy dowód osobisty ? i może sobie na allegro kupić rewolwer w stylu Brudny Harry w kalibrze .44 magnum ?
Czy za durny jesteś żeby to pojąć ?

==============================================
Zgłoś
Skrrobcio 2024-10-06, 21:54
janczo89 napisał/a:

u nas 3/4 jebanych prywaciarzy powinno dostać kule minimum w kolano

+1
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów