Jakiś wewnętrzny uraz, czy zmęczenie?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Jakiś wewnętrzny uraz, czy zmęczenie?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wylewny człowiek.
00:27, już jakieś murzyńskie dziecko chciało podjebać wymiociny na kolację ale się chyba przestraszył, bo spierdolił do jaskini od razu.
podejrzewam ze wypil mocna kawe zeby wjechac tam na pelnej kurwie i rozpierdolic mu leb
mma panowie, mma
mma panowie, mma
@lukasz50071
No tak faktycznie, bo nie ma to jak żreć przed walką (chyba ważeniem co?) żeby sie załapać do cięższej kategorii gdzie goście są naturalnie więksi i silniejsi i łatwiej dostać wpierdol
No tak faktycznie, bo nie ma to jak żreć przed walką (chyba ważeniem co?) żeby sie załapać do cięższej kategorii gdzie goście są naturalnie więksi i silniejsi i łatwiej dostać wpierdol
Ręka do góry i następuje zwolnienie blokady ;d
@ D19
Pompa ręczna bardziej pasuje, ponieważ sędzia od 00:21 ogłasza wynik walki i wygląda to tak, jakby wypompowywał zawartość ze studni czarnego wojownika. Tylko szkoda, że nie było wiaderka pod ręką.
Pompa ręczna bardziej pasuje, ponieważ sędzia od 00:21 ogłasza wynik walki i wygląda to tak, jakby wypompowywał zawartość ze studni czarnego wojownika. Tylko szkoda, że nie było wiaderka pod ręką.
Ma twarz tak podobną do dupy, że gówno pomyliło wyjścia.
wyglada ja krew, fajnie
chujowe macie podejrzenia
to po prostu jest paw ze strachu.zestresował sie i go zmuliło.a wy pierdolicie, że za duzo coli wypil....echh
ale pierdolicie!
to jest paw ze strachu po prostu..
to po prostu jest paw ze strachu.zestresował sie i go zmuliło.a wy pierdolicie, że za duzo coli wypil....echh
ale pierdolicie!
to jest paw ze strachu po prostu..
Kanalizacja poszła
Pięknie wybełtał na środku ringu A teraz drodzy państwo następna walka... I kolejni zawodnicy tarzają się w bełtach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów