📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Nie wezmę twojego penisa do buzi, bo się brzydzę". Po wojnie, awanturze, miesiącu focha, braku seksu: "no dobra, wezmę go do buzi, tylko jak będziesz dochodził, to nie kończ w buzi, bo się porzygam". Przychodzi wilk z lasu, wpycha jej pysk do mordy, a ta się jeszcze śmieje. Fuck logic.
poligon6 napisał/a:
Bez komentarza, ktoś kto zadaje się ze zwierzetami w ten sposób musi byc pojebany. W zasadzie toleruje je tylko na talerzu, albo jak spełniają jakieś funkcje.
Niedojeby jak ty tak mają
Jak kiedyś jakaś laska się oburzy, że wali wam z ryja przy pocałunku, to pokażcie jej ten filmik
Hyyc napisał/a:
Niedojeby jak ty tak mają
Też sobie mordy liżesz z bezmyslnym bydleciem, to widac.
Wilk więcej zalizał niż niejeden stulejarz xD
Juzwa napisał/a:
k***a mać, szkoda wilka bo coś złapie.
Piwo dziku. Mam wilczarza 48 kg i 2 razy dziennie zapierdalam z nim prawie 2 km żeby nasrał tym nierobom z blokowiska na trawnik. Kupa wielkości gara z żarciem w [podstawówce.
bigsexy napisał/a:
Piwo dziku. Mam wilczarza 48 kg i 2 razy dziennie zapierdalam z nim prawie 2 km żeby nasrał tym nierobom z blokowiska na trawnik. Kupa wielkości gara z żarciem w [podstawówce.
A jak się z nim ruchasz?
tarcer123 napisał/a:
Przysięgam ze jesteś pierdolnięty...
Nie podlizuj się, zaraz za durnymi pchlarzami nie znosze lizusów!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów