📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
@Kris LaMjuerte, ja tylko zobaczyłem 'zwykłe zdjęcie' od razu szukałem jakiegoś czarnuch/baby z kutasem..
"Opowiem wam moją historie.
Pierw przeczytałem tytuł, "zwykłe zdjęcie?" myślę sobie coś będzie ukryte na focie.
No to wodze wzrokiem po tym zdjęciu i nic nie widzę.
Postanowiłem poszukać wskazówki niżej. Znalazłem tylko wyraz :skubany" i co zrobiłem? Od razu zacząłem szukać murzyna na zdjęciu Sadol pierze mózg "
Albo jestes malo inteligetny
Pierw przeczytałem tytuł, "zwykłe zdjęcie?" myślę sobie coś będzie ukryte na focie.
Postanowiłem poszukać wskazówki niżej. Znalazłem tylko wyraz :skubany" i co zrobiłem? Od razu zacząłem szukać murzyna na zdjęciu Sadol pierze mózg "
Albo jestes malo inteligetny
Kris LaMuerte,
W 90 % na takim zdjęciu zawsze jest schowany NiggWally
Wchodzę na scenę, ring.
Rozdaję karty jak Don King
*
W 90 % na takim zdjęciu zawsze jest schowany NiggWally
To już standard szukanie czarnucha na zdjęciu, a jak nie możesz znaleźć to rozjaśniasz.
@up te, Miodek. Może najpierw weź słownik do ręki a nie urojone błędy wytykasz? Pierw to synonim słowa najpierw. Nieco przestarzały, ale poprawny.
Postanowiłem poszukać wskazówki niżej. Znalazłem tylko wyraz :skubany" i co zrobiłem? Od razu zacząłem szukać murzyna na zdjęciu Sadol pierze mózg
No to jeszcze sporo przed Tobą. Ja od razu po przeczytaniu tytułu, zacząłem szukać gdzie tu jest wkomponowany murzyn.
Postanowiłem poszukać wskazówki niżej. Znalazłem tylko wyraz :skubany" i co zrobiłem? Od razu zacząłem szukać murzyna na zdjęciu Sadol pierze mózg
ja tak samo po skubany jeszcze raz na zdjecie i sam mi wpadl w oczy... cos nie tak xD
ja tak samo po skubany jeszcze raz na zdjecie i sam mi wpadl w oczy... cos nie tak xD
Niby czarno na białym, a trochę trzeba się wysilić, żeby zobaczyć
Ja już z doświadczenia wiem, że jak jest jakaś wskazówka w nagłówku... to pewnie chodzi o czarnuszka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów