18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 21 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
kroplowa 2012-10-27, 12:10
@Kris LaMjuerte, ja tylko zobaczyłem 'zwykłe zdjęcie' od razu szukałem jakiegoś czarnuch/baby z kutasem..
Zgłoś
Tibertorius 2012-10-27, 12:24
"Opowiem wam moją historie.
Pierw przeczytałem tytuł, "zwykłe zdjęcie?" myślę sobie coś będzie ukryte na focie.
No to wodze wzrokiem po tym zdjęciu i nic nie widzę.
Postanowiłem poszukać wskazówki niżej. Znalazłem tylko wyraz :skubany" i co zrobiłem? Od razu zacząłem szukać murzyna na zdjęciu Sadol pierze mózg "

Albo jestes malo inteligetny
Zgłoś
WielkiSzuM 2012-10-27, 12:40
Kris LaMuerte,

W 90 % na takim zdjęciu zawsze jest schowany NiggWally

*
Wchodzę na scenę, ring.
Rozdaję karty jak Don King

*
Zgłoś
veno 2012-10-27, 13:43
@Kris LaMuerte
Ja tam od razu zacząłem szukać bambusa.
Zgłoś
t................x 2012-10-27, 13:48 1
To już standard szukanie czarnucha na zdjęciu, a jak nie możesz znaleźć to rozjaśniasz.
Zgłoś
mroz 2012-10-27, 13:48
Co znaczy słowo "pierw"? Czy to może coś jak "swetr"?
Zgłoś
maniiiek 2012-10-27, 14:00
@up te, Miodek. Może najpierw weź słownik do ręki a nie urojone błędy wytykasz? Pierw to synonim słowa najpierw. Nieco przestarzały, ale poprawny.

Jedyną przyczyną zła na świecie jest skurwysyństwo.
Zgłoś
stery_srh 2012-10-27, 16:58
Kris LaMuerte napisał/a:

Opowiem wam moją historie.
Pierw przeczytałem tytuł, "zwykłe zdjęcie?" myślę sobie coś będzie ukryte na focie.
Postanowiłem poszukać wskazówki niżej. Znalazłem tylko wyraz :skubany" i co zrobiłem? Od razu zacząłem szukać murzyna na zdjęciu Sadol pierze mózg

No to jeszcze sporo przed Tobą. Ja od razu po przeczytaniu tytułu, zacząłem szukać gdzie tu jest wkomponowany murzyn.

Smak '80 lat...
Zgłoś
kaczorek33 2012-10-27, 17:00
Postanowiłem poszukać wskazówki niżej. Znalazłem tylko wyraz :skubany" i co zrobiłem? Od razu zacząłem szukać murzyna na zdjęciu Sadol pierze mózg

ja tak samo po skubany jeszcze raz na zdjecie i sam mi wpadl w oczy... cos nie tak xD
Zgłoś
Bembols 2012-10-27, 18:06
Niby czarno na białym, a trochę trzeba się wysilić, żeby zobaczyć

Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś inteligencja pozaziemska jest to, że się z nami nie kontaktują.
Zgłoś
ryuusaki_93 2012-10-28, 21:33
Kris LaMuerte napisał/a:

Ja już z doświadczenia wiem, że jak jest jakaś wskazówka w nagłówku... to pewnie chodzi o czarnuszka
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów