📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To teraz jeszcze zdjęcia z rzeźni krów i kurczarów... Co to, strona kulinarna czy sadistic?
tatar z koniny to jest cos!
To miało mnie rozczulić czy coś?
minimango.pl napisał/a:
Żadne AI nie będzie zabijało. Użyje ludzi jako energii do własnego działania. Człowiek marnuje więcej ciepła niż silnik spalinowy, większość energii pożera mózg, a że 99% ludzi nie jest potrzebny to go wyłącza a moc przeznaczą na obliczenia. Limes Inferior Adi Cherryson jako pierwowzór NEO z Matrixa
Za dużo filmów.
Właśnie życie zwierząt ma wartość. Pokarmową. Żyją, są pielęgnowane, żeby je na koniec zabić i zjeść ze smakiem. To jest ich cel w życiu. Nie wiem, czy konik byłby szczęśliwy, gdyby całe życie ciągał wóz, albo woził dałnów na grzbiecie. Tak na spokojnie szczęśliwy wybiega się po łące, jak ładny to i klaczy się narucha, a na koniec żeby nie męczyć się na starość zostanie spożytkowany i zjedzony.
To życie większości ludzi jest bezcelowe, bez wartości. Większość nic nie wnosi do społeczeństwa, nic po sobie nie zostawia.
To życie większości ludzi jest bezcelowe, bez wartości. Większość nic nie wnosi do społeczeństwa, nic po sobie nie zostawia.
koń to taka wybiegana krowa, krowy można wpierdalać a jak koniki to czesać i głaskać ....... ludzka hipokryzja
niemamskarpet. napisał/a:
koń to taka wybiegana krowa, krowy można wpierdalać a jak koniki to czesać i głaskać ....... ludzka hipokryzja
No, ewolucyjnie trochę się różnią i inaczej stawiają nogi jak biegają.
Łał, ktoś odkrył jak działają ubojnie. Polecam oglądać procesy masarskie bo niektóre są zajebiście przyjemne
Zainspirowałeś mnie, chuj, że drogie, zamówię sobie kabanosy z konia!
0dbytBiskupa napisał/a:
I co z tego wynika? To jakaś kampania wegańskich zjebów?
Nie znasz dnia i godziny kiedy pojawi się jakaś wegańska spierdolina
Kiedyś w Ikea były kotleciki i firma która je dla nich robiła, dawała koninę. Była z tego afera, wycofywali, a ja bym za pół ceny chętnie kupił, bo były wtedy najsmaczniejsze.
Fuj !!! Stare konie jeść? W cywilizowanych krajach ceni się koninę tylko ze źrebaków itd...
Dla tego konina jest paskudna ,bo na rzez idą stare i schorowane osobniki ,a tfu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów