📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Śmiejcie się, internet wam zrobi taką papkę z mózgu, że bedzecie tak rozmawiać po 40.
o kurwaaa boski jest mataczy w zeznaniach
myślę że on miał tremę, po drugie nie mógł się skupić starsi ludzi tak mają, to się chyba demencja nazywa....ale kiedyś moja św. pamięci Prababcia miała Alshaimera to było straszne, nie pamiętała kompletnie nic po 5 sekundach
Możecie się kurwa śmiać, ale jak kiedyś poszedłem z kumplem do jego dziadka a on się nas zapytał kim my jesteśmy to mi kurwa łzy w oczach stanęły. Żeby was dzieci na starość poddały eutanazji.
Dzban pierdolony, potem taki do urny się wbija i kreśli iksy gdzie popadnie
Gryps44 napisał/a:
Dziadek ma takiego Alzhaimera że nie pamięta co mówił kilka sekund wstecz
I z czego się kurwa śmiejesz ? Ciekaw jestem co byś mówił gdyby to był twój dziadek czy ojciec.
Alzheimer to jest naprawdę straszna choroba, nie być poznawanym przez własnego ojca w domu
Wszystkich, których śmieszy bądź wkurwia wypowiedz dziadka zapraszam do zapoznania się z poniższym filmikiem. Wstawiony był tu już jakiś czas temu przez użytkownika stanek1235. Polecam, bo pomaga zmienić punkt widzenia.
gebels82 napisał/a:
Śmiejcie się z dziadka hehe ale kórwa też was to czeka tumany...
http://www.sadistic.pl/kurwa-eye-center-vt107090.htm
Oglądaj trzy razy dziennie. Może Ci się utrwali.
Edit: Co ja pierdolę oglądaj częściej niż tvn i polsat puszczają reklamy. A później niech Ci zrobią dyktando w domu!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów