18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Fisz_ 2012-11-02, 18:07
Coś takiego można śmiało podciągnąć i pod polski akcent - historia wiele razy pokazywała, że w momencie zagrożenia, kataklizmu i innych niepowodzeń brać polska potrafiła odstawiać cwaniactwo na bok i pomagać sobie, więc nie patrzcie już na własny naród jak na bandę złodziei Zresztą - wielu cudzoziemców burzy nam stereotyp powtarzając po wizycie, że jesteśmy jednak całkiem sympatyczni, pomocni i gościnni, więc bez spin

Co do tematu - zajebiaszcza inicjatywa, szkoda tylko, że znowu roztrzaskała się o ekraniki ajfonów. Tak jakby nie było bardziej potrzebnych sprzętów i ważniejszych celów do zrealizowania..
Zgłoś
pi73rmaster 2012-11-02, 20:05 1
Cytat:

W Polsce na terenie jakimś cudem ceny prądu poszły by w górę

No to chyba logiczne, podstawowe prawa ekonomii. Dobro Giffena.
Zgłoś
Godelo23 2012-11-03, 1:11
Jesteście zajebiści jeśli rozpatrujecie co było kiedyś, teraz jest jak jest nędza i ubóstwo. Pierdole ten kraj z tym rządem
Zgłoś
SemirN 2012-11-03, 1:18
Cytat:

Pierdole ten kraj z tym rządem

Pierdol rząd, nie kraj.
Zgłoś
OneTime 2012-11-03, 5:22
Tak jedziecie na Amerykanów, a widzicie jakie są realia. Ludzie sobie pomagają w nieszczęściach, najbardziej cywilizowany kraj na świecie. Pamiętacie jak u nas powódź ostatnio była, to pamiętam motyw jak jakiejś kur.. sklepu nie zalało i sprzedawał chleb za 20zł. POLSKA !!!
Zgłoś
Krak 2012-11-03, 9:09
Jak zwykle, prądu ni ma ale zadzwonić można
Czyżby w USA było takie strategiczne rozwiązanie problemu komunikacji, że BTSy i infrastrukturę mają specjalną, niezależną z zabezpieczonym zasilaniem?
Zgłoś
dth 2012-11-03, 12:03
Ja jebie, ludzie, ale Wam się udzieliła komunistyczna propaganda. Kurwa, kutasom udało się przekonać Polaków, że są zjebani i powinni się wstydzić swojego narodu. Proponuje Wam popełnić samobójstwo, zamiast pierdolić "a w Polsce to by ukradli" czy coś w ten deseń. Przynajmniej zrobicie coś dobrego dla świata.
Zgłoś
Mr.Bungle 2012-11-03, 14:28
Ja spędziłem 3 dni poza domem podczas powodzi w 1997 a moje miasto (Nysa) było mocno zalane, ponadto jesteśmy poniżej dosyć dużego zbiornika retencyjnego, który w każdej chwili mógł poprostu nie wytrzymać i zmieść dosłownie większość miasta - i wtedy właśnie jeden z zamożniejszych mieszkańców (piekarz) "obdarowywał" bliźnich chlebem za jedyne 5zł od bochenka, a większość młodych szabrowała dosłownie co się da, więc co nie zabrała woda - zabrali szabrownicy. Naprawdę potrafimy sobie pomagać w sytuacjach kryzysowych, ale "dopier**lić do pieca"

Mike Patton RULES !
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów