Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żyda trzeba straszyć sznurem
(…)
Żydzi to jebane Bydło
Przerobiony ich na mydło
(…)
Ziemie z parchów oczyścimy
pokój Boży przywrócimy
[ Dodano: 2024-09-29, 21:43 ]
Co za pizdy😠
Krzyże to sobie jacyś wyznawcy może Belzebuba czy innych wynalazków noszą. Jak ktoś w Boga ewentualnie już wierzy, to ma napisane jak wół, że mu żadnych symboli nosić i się do nich modlić nie wolno. Więc to zwykły kawałek blaszki. A jak typ myśli, że znęcanie się nad kawałkiem żelastwa ma cokolwiek wspólnego z religią, to jest głupi jak but.
To chyba Braun żydów gasił, a nie żydzi Brauna. Pierdolisz bez sensu. Przestań chlać!
Co to za różnica kto kogo gasi? Jedni i drudzy są siebie warci.
Three older Jewish women, sitting on a bench in Miami. First one boasts, “I have such a wonnerful son. You know what he did for mine seventy-fifth birthday?
Chartered an airplane. Got all my friends from Great Neck, flew them down here for a party at the Fontainebleau Hotel… in the grand ballroom! They made a chopped liver look like a svan! You could die from it! Seven-piece orchestra, we partied till two in the morning. What a nize boy.”
Second lady says, “Well, you have a nize son, but let me tell you about my boy. Took me around the vorld onna cruise….Princess Line, two wholes weeks…. Ve Played shuffleboard on the deck…. We sat at the captain’s table. Parties every night. Such a great kid.”
Third lady: “Vell, you have nize boy and you have a nize boy, but let me tell you about my zon Marvin. He live in New York City. He zees a psee-kye-a-trist [psychiatrist] tree times a veek…two hun’dred dollars an hour…and all he talks about is me!”
Nie rozumiem ale piwo dam bo kolega zawsze dobry Polski Narodowy kontent robi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów